Showbiz

Καμπακάκης:Η πρώην σύντροφός του καταγγέλλει: «Με χτύπησε, καταρράκωσε το παιδί μας κι εξαφανίστηκε»

Gossip-tv Team

Σάλο έχουν προκαλέσει όλα όσα καταγγέλλει δημόσια η πρώην σύντροφός του τραγουδιστή Ηλία Καμπακάκη, Αμαλία Τουράνη. 

Μιλώντας στην εκπομπή Open Weekend, η Αμαλία Τουράνη είπε μεταξύ άλλων για τη δύσκολη περίοδο που πέρασε η κόρη που έχει αποκτήσει με τον τραγουδιστή, η Κλεοπάτρα, όταν άρχισε να αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα υγείας.

«Με την βοήθεια του κόσμου φτάσαμε στην Αμερική. Μέχρι να φτάσουμε όμως, έκανα τεράστιο αγώνα για να βγάλω τον ερανικό λογαριασμό. Δεν είχα πουθενά σε όλο αυτό τον σύμμαχό μου, εκείνος συνέχιζε τα live του. Δεν ήθελε να τα αφήσει για να μείνει στην Αμερική. Παρόλα αυτά, του άλλαξαν γνώμη κάποιοι άνθρωποι, όταν είδαν σε τι τραγική κατάσταση ήταν η κόρη μας, στο τελικό στάδιο, μετά τις χημειοθεραπείες. Όταν ήρθαμε εδώ, ακολουθούσε στα ραντεβού του γιατρού, στις εξετάσεις, όμως όλες τις υπόλοιπες ώρες, ήταν τελείως αδιάφορος για το παιδί... Έκοψε εντελώς επικοινωνία με το παιδί και σταμάτησε να δίνει διατροφή και να την υποστηρίζει. Το καταρράκωσε το παιδί, προσπαθεί επί δύο χρόνια να επικοινωνήσει μαζί του».

Η ίδια έκανε λόγο για ξυλοδαρμό την περίοδο της εγκυμοσύνης της: «Το 2010 ήμουν έγκυος και μέναμε στο σπίτι μου. Ήταν γενικά βίαιος, με αποκορύφωμα μία μέρα που με χτύπησε πάρα πολύ, με αποτέλεσμα να πάρω τηλέφωνο την αστυνομία και να κάνω μήνυση. Πήγα σε Ιατροδικαστή, στον καθηγητή Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και κατέγραψε το περιστατικό. Με εξέτασε και όντως, υπάρχει ιατροδικαστική εξέταση».

Η Αμαλία Τουράνη συνέχισε ισχυριζόμενη πως σκόπευαν να παντρευτούν όμως αυτός ο γάμος δεν έγινε ποτέ καθώς προέκυψε ο ξυλοδαρμός της δύο μήνες πριν τον γάμο:

«Δεν υπήρχε γάμος. Ο γάμος μας διαλύθηκε, γιατί με χτύπησε ενώ ήμουν έγκυος τεσσάρων μηνών. Ήταν όλα έτοιμα, σε δύο μήνες παντρευόμασταν. Μόλις ξεκινήσαμε να μοιράζουμε τα προσκλητήρια, διαλύθηκαν τα πάντα. Αφού το παιδί γεννήθηκε, τα ξαναβρήκαμε για 40 μέρες, με χτύπησε ενώ είχα στην αγκαλιά μου την Κλεοπάτρα και σηκώθηκε κι έφυγε από το σπίτι. Μετά βρήκε μία άλλη γυναίκα και είχε πάει στο δικό της σπίτι. Μετά χωρίσαμε εντελώς».

Δείτε όσα δήλωσε στο παραπάνω βίντεο:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved