Showbiz

Μοθωναίος κατά Ρουβά: «Νομίζω ότι είναι καλύτερο να τραγουδάμε παρά να μιλάμε κάποιες φορές»

Gossip-tv Team

Μετά τις χθεσινές δηλώσεις του Σάκη Ρουβά στην εκπομπή Χαμογέλα και πάλι όπου και τοποθετήθηκε πρώτη φορά δημόσια για τα όσα βαραίνουν τον Δημήτρη Λιγνάδη ο οποίος συνεχίζει να είναι προφυλακισμένος, έχουν αρχίσει να προκαλούνται αντιδράσεις από καλλιτέχνες για τα λεγόμενά του. 

«Έπεσα από τα σύννεφα, όταν έσκασε η βόμβα. Τον Δημήτρη πραγματικά τον αγάπησα, ό,τι συναίσθημα έχω για εκείνον είναι θαυμασμού, αγάπης. Εγώ έτσι έζησα δίπλα στον Δημήτρη κι αυτή είναι η δική μου κατάθεση», είπε χαρακτηριστικά χθες ο Σάκης Ρουβάς ενώ πρόσθεσε πως «Για να είμαι και ξεκάθαρος, εγώ το πρόσωπο που γνώρισα στον Δημήτρη Λιγνάδη είναι αυτό που σας περιγράφω. Ό,τι άλλο έχει συμβεί, δεν το γνωρίζω. Περιμένω να αποδειχτεί κι η άλλη πλευρά. Δεν μπορώ να κάνω τον δικαστή εγώ. Ας μιλήσει η Δικαιοσύνη... Ακόμα κι αν συνέβησαν όσα λένε, βεβαίως και υπάρχει μεγάλη στεναχώρια για τα θύματα, καθώς είναι μια τραγωδία όλο αυτό, όμως το ίδιο ισχύει και για τους ανθρώπους, που προφανώς πάσχουν από κάτι για να τα κάνουν αυτά».

Η τελευταία ατάκα του τραγουδιστή φαίνεται πως προκάλεσε την ενόχληση του Δημήτρη Μοθωναίου ο οποίος έχει μιλήσει πριν από έναν χρόνο για τα είχε υποστεί ο ίδιος ως παιδί από άνθρωπο του περιβάλλοντός του. Ο ηθοποιός λοιπόν με βίντεο που ανάρτησε στο instagram τοποθετήθηκε επί τους θέματος λέγοντας χαρακτηριστικά:

«Είναι εθισμός η παιδοφιλία και η παιδεραστία; Σε τι είναι εθισμένος λοιπόν ο εν λόγω άνθρωπος; Στα μικρά παιδάκια και στους εφήβους; Νομίζω ότι είναι καλύτερο να τραγουδάμε παρά να μιλάμε κάποιες φορές και πραγματικά θεωρώ ότι κάποιες φορές είναι σαφές δεν πρόκειται περί βλακείας πλέον. Είναι κάποιες μεθοδευμένες κινήσεις προς την υπεράσπιση του συγκεκριμένου ανθρώπου, που θεωρώ ότι πέφτουν στο κενό. Είμαστε μία χώρα δημοκρατική, με δικαιοσύνη, θεσμούς και δεν χρειαζόμαστε ανθρώπους που δεν μπορούν να συντάξουν μια πρόταση σωστή στα ελληνικά», είπε ο ηθοποιός.

Δείτε παραπάνω το βίντεο:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved