Showbiz

Απασφάλισε ο Μαυρίκιος Μαυρικίου: «Πρώτα μας βρίζουν και μετά μας παίρνουν τηλέφωνο...»

Gossip-tv Team

Ο Μαυρίκιος Μαυρικίου διανύει μια από τις ωραιότερες φάσεις της ζωής του, μιας και ο αρραβώνας του με την αγαπημένη του Ιλάειρα Ζήση βρίσκεται προ των πυλών. 

Είναι πολύ αγαπημένος στο ελληνικό τηλεοπτικό κοινό και ιδίως τον τελευταίο καιρό βρίσκεται συνεχώς στα φώτα της δημοσιότητας, με αφορμή τον αρραβώνα και τον επικείμενο γάμο του με την εκλεκτή της καρδιάς του.

Ο Μαυρίκιος Μαυρικίου και η Ιλάειρα Ζήση βρέθηκαν καλεσμένοι στην εκπομπή "Καλό Μεσημεράκι" και μίλησαν με όλες τις λεπτομέρειες για τον αρραβώνα τους, ο οποίος θα τελεστεί το Σάββατο 19 Φεβρουαρίου, με "ιδιάιτερο άρωμα". Οι δυο τους τα έχουν οργανώσει όλα, μέχρι και την τελευταία λεπτομέρεια, μιας και θέλουν να θυμούνται αυτή τους την κοινή στιγμή για πάντα. Ανάμεσα σε πολλά, ο Μαυρίκιος Μαυρικίου αναφέρθηκε και στο κομμάτι των τηλεοπτικών πάνελ και ειδικά στα σχόλια που δέχεται από ορισμένους.

Πολύ πιο συγκεκριμένα, ο ίδιος ανέφερε χαρακτηριστικά: «Και αυτοί που λένε ότι δεν τους ενδιαφέρει και μας βρίζουν σε κάτι πρωινά κάτι αγαπημένοι πανελίστες, τώρα τους ξέρετε όλοι. Είναι οι ίδιοι άνθρωποι οι οποίοι μόλις τελειώσει η εκπομπή τους, μας παίρνουν τηλέφωνο και ρωτάνε τι ώρα να έρθουν για να είμαστε εκεί. Δεν γίνεται να μην το πω».

Δείτε παραπάνω το σχετικό βίντεο

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved