Showbiz

Αλμπάνης: «Δεν είχα φανταστεί ότι ο Φιλιππίδης θα έκανε όλα αυτά τα πράγματα, συνεργαζόμασταν τότε»

Gossip-tv Team

Ο Αντίνοος Αλμπάνης για ακόμα μία φορά είπε τα πράγματα... έξω από τα δόντια, με τον γνωστό αποκαλυπτικό του τρόπο. 

Ο γνωστός ηθοποιός τον οποίο αναμένεται να δούμε τηλεοπτικά στη νέα σειρά του Χριστόφορου Παπακαλιάτη στο Mega, Ο Δάσκαλος, μιλώντας στην εκπομπή Χαμογέλα και πάλι, αναφέρθηκε στις δύσκολες στιγμές στο θέατρο λέγοντας χαρακτηριστικά: «Υπάρχουν στιγμές που πρέπει να παίξεις άρρωστος ή να πρέπει να ψυχαγωγήσεις τον κόσμο ενώ μπορεί να έχεις χάσει έναν δικό σου άνθρωπο, και ο κόσμος δεν το αντιλαμβάνεται αυτό».

Όταν ρωτήθηκε για τις δύσκολες συνεργασίες που είχε στο θέατρο, ο Αντίνοος Αλμπάνης είπε:

«Υπήρξαν άνθρωποι – απάνθρωποι σε πολλές στιγμές, που πίστευαν οτι με το να σε μειώσουν ή με το να υπογραμμίζουν τον ρόλο της εξουσίας που έχουν θα γίνουν σπουδαίοι. Πριν φτάσω στο “αν αξίζει”, έπρεπε να βρω πρώτα το εάν μου αξιζει να το δέχομαι αυτό. Σε αυτές τις ηλικίες λες “μάλλον κάτι ξέρει αυτός” και “μάλλον μου αξίζει αυτό το bullying”. Είναι το σύνδρομο της Στοκχόλμης.

Δεν είχα φανταστεί ότι ο Πέτρος Φιλιππίδης θα έκανε όλα αυτά τα πράγματα, γιατί συνεργαζόμασταν εκείνη την περίοδο. Δεν είδα τίποτα από όλα αυτά. Σε κάθε περίπτωση αναγνωρίζω και πιστεύω τα κορίτσια που κατηγόρησαν τον Πέτρο Φιλιππίδη. Και μόνο που πλησιάζω να σκεφτώ τι πέρασαν τα θύματα, φρίττω. Αν καταδικαστεί θα πρέπει να σοβαρευτούμε».

Ο Αντίνοος Αλμπάνης αναφέρθηκε επίσης και στον Γολγοθά που ανέβηκε με το σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε με καρκίνο, λέγοντας πως φοβήθηκε ότι θα χάσει τη ζωή του, ωστόσο είναι εδώ και το ξεπέρασε.

Δείτε το βίντεο του ηθοποιού με όσα δήλωσε:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved