Showbiz

Χριστίνα Παυλίδου: Η γνωριμία με τον Άγιο Παΐσιο, η σκληρή κριτική Τατσόπουλου και ο ρόλος στη σειρά

Gossip-tv Team

Η Χριστίνα Παυλίδου, η οποία στη σειρά Άγιος Παΐσιος: Από τα Φάρασα στον Ουρανό υποδύεται τη μητέρα του Αγίου, βρέθηκε στο πλατό του Χαμογέλα και πάλι και μίλησε για όλα. 

Η ηθοποιός μίλησε για την καλλιτεχνική οικογένεια της, την πνευματικότητα και την επιτυχία του σίριαλ μετά την προβολή των δύο πρώτων επεισοδίων.

«Σε όλες τις επιλογές η πίστη ήταν οδηγός. Στην πορεία ο Θεός μας έβαλε σε έναν δρόμο. Δεν προέρχομαι από μια οικογένεια με πνευματικό στοιχείο. Γνωρίσαμε έναν Γέροντα, σε ένα κομβικό σημείο, μαζί με τον σύζυγο μου και όλα άλλαξαν στην ζωή μας και την θεώρηση μας σε μια καμπή στην σχέση μας... Ο Γιώργος (σ.σ. ο σύζυγός της Γιώργος Τσιάκκας) είχε πολλά χρόνια ασχοληθεί με το έργο του Αγίου και του γεννήθηκε και η συγγραφική επιθυμία».

Η ίδια παραδέχτηκε ότι δεν περίμενε την τόσο μεγάλη αποδοχή του κοινού σε ό,τι έχει να κάνει με τη σειρά: «Δεν περιμέναμε αυτήν την έκρηξη αγάπης».

Σε ό,τι αφορά τη σκληρή του Πέτρου Τατσόπουλου σε ό,τι έχει να κάνει με τη σειρά, η ηθοποιός τόνισε: «Είναι ελεύθερος ο καθένας να πιστεύει ότι θέλει, υπάρχει και το τηλεκοντρόλ και όποιος θέλει μπορεί να μην την δει αλλά από εκεί και πέρα πρέπει να σεβόμαστε τις επιλογές των άλλων. Δεν θέλω να σολιάσω κάτι άλλο για αυτόν τον άνθρωπο... Δεν συμφωνώ με τις αγωγές, είναι παρατραβηγμένο, δεν θα το ήθελε ούτε ο ίδιος ο Άγιος Αυτό».

Η Χριστίνα Παυλίδου επίσης μίλησε για το ελληνικό #metoo στο θέατρο για το οποίο σχολίασε: «Ο χώρος καθαρίζει σιγά – σιγά, δεν θα υπάρχει το θράσος πια να γίνονται τέτοια πράγματα. Ασφαλώς και έχω μιλήσει με τις κόρες μου για όλα αυτά. Θα είναι καλύτερα τα πράγματα πια για τα νέα παιδιά και θα υπάρχει ασφάλεια. Θα καθαρίσει ο χώρος δεν είναι δυνατόν να υπάρχουν τέτοιες συμπεριφορές σε αυτόν τον χώρο».

Η ηθοποιός δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στη συνεργασία της με τον Νικήτα Τσακίρογλου μιλώντας με τα καλύτερα λόγια για εκείνον: «Το ήθος και η ευγένεια του Νικήτα Τσακίρογλου μας ξάφνιασε. Το πρότυπο και το παράδειγμά του είναι εξαιρετικό, δεν θα μπορούσαμε να φανταστούμε άλλον να κάνει αυτόν τον ρόλο».

Δείτε το βίντεο με τη συνέντευξη της ηθοποιού παραπάνω:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved