Showbiz

Κάκκαβα: Καταβεβλημένη και ειλικρινής μιλάει για τις κρίσεις πανικού: «Κανένας δεν είναι άτρωτος...»

Gossip-tv Team

Η Νάταλι Κάκκαβα, με σχετική της δημοσίευση στο Instagram, μίλησε για πρώτη φορά ανοιχτά, σχετικά με το κομμάτι των κρίσεων πανικού, που αντιμετώπισε. 

Είναι μια από τις πιο αγαπημένες παρουσιάστριες του κοινού, το οποίο και την παρακολουθεί ανελλιπώς και την στηρίζει σε κάθε νέο της επαγγελματικό βήμα.

Η Νάταλι Κάκκαβα, την φετινή σεζόν, παρουσιάζει μαζί με τον Γρηγόρη Γκουντάρα την εκπομπή "Όλα Γκουντ" και είναι πολύ χαρούμενη για αυτό. Η ίδια, πριν από λίγο καιρό πέρασε ένα πρόβλημα υγείας, το οποίο και την οδήγησε σε ένα χειρουργείο, με σκοπό την αποκατάστασή του. Η ίδια, με δημοσίευσή της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, ενημέρωσε τους διαδικτυακούς της φίλους ότι πρόσφατα ήρθε αντιμέτωπη με τις κρίσεις πανικού, κάτι που την φόβησε πολύ, αλλά παρ' όλα αυτά ήθελα να μοιραστεί την εμπειρία της.

Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά: "Κρίσεις πανικού.. (Αν θέλετε να δείτε όλο το video το έχω ανεβάσει στα stories μου μιας και είναι μεγάλο) Το άκουγα ότι το έχουν περάσει πολλοί άνθρωποι διπλα μου,αλλά τώρα χτύπησαν και τη δικη μου πόρτα.. Κάνω αυτό το βίντεο για να μοιραστώ μαζί σας το πως νιώθω... Και να σας πω πως κάνεις δεν είναι άτρωτος..

Και πως καμια φορά ένα χαμόγελο είναι απλά η άμυνα σου για να μην παραδεχτείς την αλήθεια σου... Δεν πρέπει να ντρεπόμαστε γιατί λυγίζουμε... Ούτε γιατί δεν καταφέραμε να διαχειριστουμε για μια ακόμα φορά τέλεια την κάθε δυσκολία που μας προκύπτει... Είναι ανθρώπινο να πέφτεις... Όπως είναι και ανθρώπινο να μην μπορείς να διαχειριστείς τα πάντα με τη λογική σου... Γιατί? Γιατί αλλιώς θα είμασταν ρομπότ..
Και εγώ χαίρομαι που παραμένω άνθρωπος... Όσοι έχετε αντίστοιχες εμπειρίες θα χαρώ να τις μοιραστείτε μαζί μου... Έτσι νιώθουμε πως δεν είμαστε μόνοι... Ενα τεράστιο ευχαριστώ στο Γρηγόρη μου..Για μια ακόμα φορά αποδεικνύει το ποσό με αγαπάει... ❤"

Δείτε το σχετικό βίντεο παραπάνω

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved