Showbiz

Νίκος Συρίγος: «Συνήθως οι δικοί μου καβγάδες κατέληγαν στη σιωπή» (video)

Gossip-tv Team

Ο θυμός είναι ένα από τα πιο τοξικά συναισθήματα και δυστυχώς μοιραία κάποιες φορές στη ζωή μας το βιώνουμε.

Είτε πρόκειται για ερωτική σχέση, είτε για φιλική, είτε για επαγγελματική, ο καβγάς αποτελεί έκφραση των συναισθημάτων και πολλές φορές μπορεί να γίνει η αιτία να χαλάσουν και σχέσεις χρόνων.

Οι ειδικοί μίλησαν στην εκπομπή "Όλα για τη ζωή μου" για τους καβγάδες σε μια ερωτική σχέση.

Απάντησαν στο ερώτημα τι δείχνει για την ποιότητα της σχέσης μας ο τρόπος που τσακωνόμαστε με τον/τη σύντροφό μας και έδωσαν πρακτικές συμβουλές για να διαχειριζόμαστε τις συγκρούσεις.



Καλεσμένος του Μιχάλη Κεφαλογιάννη ήταν ο δημοσιογράφος Νίκος Συρίγος, ο οποίος μίλησε για τη συμπεριφορά του στους τσακωμούς, τα λάθη που έχει κάνει, αλλά και για όσα έχει πει σε καβγάδες και τα έχει μετανιώσει.

«Συνήθως οι δικοί μου καβγάδες κατέληγαν στη σιωπή. Ήταν μια έκρηξη που κρατούσε λίγο και μετά και οι δύο πλευρές κλεινόμασταν στη σιωπή μας», αποκάλυψε ο Νίκος Συρίγος.

«Μια καλή αναλογία είναι στον ένα τσακωμό, να έχουμε πέντε καλές στιγμές. Αν έχουμε καλά πράγματα να θυμόμαστε, μπορούμε να αντέξουμε και μια αρνητική στιγμή. Υπάρχουν διαφωνίες στις οποίες πρέπει να προσαρμοστούμε και να συμβιβαστούμε. Και υπάρχουν και διαφωνίες που μπορούμε να τις επιλύσουμε. Υπάρχει και η εκδοχή του φεύγω. Τα διαλείμματα είναι σημαντικά», είπε από την πλευρά της η ψυχολόγος – ψυχοθεραπεύτρια Έρας Μουλάκη.

«Πρέπει να μένουμε εντός θέματος σε έναν καβγά, δε γίνεται να τα θυμόμαστε όλα. Όταν αρχίζουν να μπαίνουν και άλλα θέματα, είναι σα να δεχόμαστε βολές από παντού. Είναι σημαντικό και να γνωρίζει ο ένας τον άλλο», ανέφερε ακόμα η κ. Μουλάκη.

«Πολλοί καβγάδες θεωρώ ότι γίνονται επειδή νομίζεις ότι ο άλλος θα είναι εκεί για πάντα, ό,τι και να γίνει. Έχω μετανιώσει για πράγματα που έχω πει πάνω σε καβγά, είναι μια επώδυνη διαδικασία και για αυτόν που ακούει και για αυτόν μιλάει», είπε από την πλευρά του ο Νίκος Συρίγος.

Δείτε το βίντεο με όσα είπε ο γνωστός δημοσιογράφος στην εκπομπή:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved