Showbiz

Ελένη Καστάνη: Λύγισε στον αέρα του Χαμογέλα και πάλι - Η τραγωδία με τον πατέρα της και ο γιος της

Gossip-tv Team

Η Ελένη Καστάνη βρέθηκε στον καναπέ της εκπομπής Χαμογέλα και πάλι και μίλησε για την πολύχρονη καριέρα της. 

Η ηθοποιός δεν κατάφερε να συγκρατήσει τα δάκρυά της όταν προβλήθηκε ένα αφιερωματικό βίντεο με την καριέρα της και τη ζωή της.

«Ένας θεατής δεν μου έχει πει κάτι αρνητικό για την παράσταση», είπε λίγο αργότερα η ίδια μιλώντας για την παράσταση «Κυρία Επιθεώρηση» στην οποία πρωταγωνιστεί. Η ίδια σημείωσε: «είναι ωραίο που ο κόσμος την αγκαλιάζει».

Σε ό,τι αφορά την καριέρα της και όλους τους ρόλους που έχει αναλάβει, είπε: «Όλες μου τις δουλειές τις έχω κάνει με μεγάλη αγάπη. Αγαπώ τον κάθε μου ρόλο και ο αγαπημένος μου είναι αυτός που κάνω κάθε φορά. Κάθε ρόλος μοιάζει με τη ‘γέννα ενός παιδιού’».

Η Ελένη Καστάνη επίσης είπε συγκινημένη: «Θέλω να κάνω τους ανθρώπους να περνούν καλά. Το έκανα επάγγελμα και ζω και από αυτό».

Κάτι που τη στιγμάτισε βαθιά ήταν ο θάνατος του πατέρας της, κάτι που σχολίασε ως εξής: «Ο μπαμπάς μου ήταν μια δραματική απώλεια. Τον έχασα στα 12 μου και έπρεπε να αναπληρώσω το κενό του. Πριν το κάθε χειροκρότημα είναι σαν να τον βλέπω, με τον δικό μου τρόπο, στο κοινό».

Όσο για τον μοναχογιό της, τον οποίο λατρεύει, η Ελένη Καστάνη δεν έκρυψε ότι είναι παραδοσιακή Ελληνίδα μάνα: «Στα 18 του έφυγε για την Αγγλία και πήγα στο Λονδίνο με ταπεράκια με σπανακόπιτα».

Σε ό,τι αφορά το #metoo η ίδια σχολίασε «Απέχω από τις παρέες των ηθοποιών τα βράδια και ίσως γι' αυτό δεν ήξερα», ενώ δεν έκρυψε την έκπληξή της όταν ενημερώθηκε ότι η συμπρωταγωνίστριά της Ζέτα Δούκα έχει λάβει αγωγή από τον Γιώργο Κιμούλη.
Δείτε το βίντεο με την συνέντευξή της:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved