Showbiz

Χριστίνα Σούζη: «Θύμωσα… Δεν θέλω να το θυμάμαι καν»

Gossip-tv Team

Στην κάμερα της εκπομπής Happy Day μίλησε το πρωί της Τετάρτης (9-03) η Χριστίνα Σούζη.

Η μετεωρολόγος του ΣΚΑΙ αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην απόφασή της να ασχοληθεί με την μετεωρολογία, στη συνεργασία της με τον ΣΚΑΙ ενώ αναφορικά με το σκηνικό στο πλατό του δελτίου, οπού είχε ξεσπάσει στον «αέρα», όπως η ίδια δήλωσε «δεν θέλει να το θυμάται καν».

«Η μετεωρολογία προέκυψε όταν σπούδαζα μαθηματικός στην Πάτρα. Δεν ήταν η αγάπη μου από μικρό παιδί, μικρή ήθελα να γίνω γυμνάστρια, αυτό ήταν το επάγγελμα των γονιών μου. Όταν πήγα λοιπόν στο Πανεπιστήμιο, πήρα το μάθημα της μετεωρολογίας και μου άρεσε. Στον ΣΚΑΪ βρίσκομαι 25-26 χρόνια, και 13 από αυτά στο γυαλί» , είπε.

«Δεν αισθάνομαι σταρ της μετεωρολογίας. Κάνω τα λάθη μου, πέφτω έξω όπως πέφτουν κι άλλοι. Με ενοχλούν τα κακά σχόλια όταν είναι άδικα απέναντί μου. Όταν έχουν δίκιο, απαντάω κιόλας. Στην κακοκαιρία Ελπίδα έπεσα έξω στο χρονοδιάγραμμα της κακοκαιρίας».

Σχετικά με το ξέσπασμά της στον «αέρα», αποκάλυψε: «έκανα παράπονα όταν μου μείωσαν τη διάρκεια της παρουσίας μου στο μεσημβρινό δελτίο. Θύμωσα με τον εαυτό μου γιατί δεν κατάλαβα τι συνέβαινε. Δεν θέλω να το θυμάμαι καν».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved