Showbiz

Φέρρης: «Έγραψαν ότι είμαστε ζευγάρι με την Ιλένια επειδή κολλήσαμε μαζί κορονοϊό. Δεν τρέχει κάτι»

Gossip-tv Team

Τον τελευταίο καιρό, φημολογούταν έντονα ότι ο Θοδωρής Φέρρης και η Ιλένια Ουίλιαμς είναι ένα από τα πιο φρέσκα ζευγάρια της showbiz. 

Είναι ένας από τους πιο αγαπημένους τραγουδιστές, με φανατικό κοινό που τον ακολουθεί και τον στηρίζει σε κάθε νέο του επαγγελματικό βήμα.

Με αφορμή το ότι είχε κολλήσει για δεύτερη φορά κορονοϊό και αυτό είχε συμπέσει και με το γεγονός ότι η Ιλένια Ουίλιαμς είχε κολλήσει και εκείνη το ίδιο διάστημα, υπήρχαν οι φήμες ότι οι δυο τους είναι ζευγάρι. Σε συνέντευξη που παραχώρησε ο Θοδωρής Φέρρης στο Κοσμοράδιο, απόσπασμα της οποίας προβλήθηκε σε σχετικό ρεπορτάζ της εκπομπής Happy Day, ο αγαπημένος τραγουδιστής ξεκαθάρισε ότι μεταξύ τους υπάρχει φιλική σχέση και μόνο.

Πολύ πιο συγκεκριμένα, ο ίδιος ανέφερε χαρακτηριστικά: «Το πέρασα δύο φορές και την πρώτη ήταν πολύ δύσκολα. Την πρώτη δεν ξέραμε και τι είναι. Δεν υπήρχαν και εμβόλια... Έγραψαν ότι είμαστε ζευγάρι με την Ιλένια επειδή κολλήσαμε μαζί, ήταν τελείως τυχαίο όμως. Το έχουμε πει πολλές φορές δεν υπάρχει κάτι μεταξύ μας. Είμαστε φίλοι»

«Έχω κλάψει για γυναίκα που ήμασταν δυόμισι χρόνια. Έχω κάνει αρκετές σχέσεις γενικά, τρία χρόνια, τέσσερα, αλλά μία φορά έπεσα στα πατώματα. Η καψούρα που λέμε. Δεν οδηγεί σε καλό αυτό».

Δείτε το σχετικό βίντεο παραπάνω

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved