Showbiz

Απόστολος Ρουβάς: Η αφιέρωση στην κούκλα σύντροφό του, Φανή, στον Άγιο Δομίνικο που λίγοι κατάλαβαν!

Gossip-tv Team

Στον αγώνα επάθλου φαγητού, ο Απόστολος Ρουβάς αφιέρωσε τη νίκη του επί του Σπύρου Μαρτίκα στη σύντροφό του, Φανή, την οποία έχει αποκλείσει από κάθε τι που έχει να κάνει με το Survivor, θέλοντας να προστατεύσει την ίδια και την προσωπική του ζωή. 

Η Ευρυδίκη προ ημερών είχε αποκαλύψει πως η ίδια, η Κάτια και ο Απόστολος δεν είχαν δώσει στην παραγωγή τα ονόματα των συντρόφων τους και τα στοιχεία επικοινωνίας μαζί τους καθώς δεν ήθελαν να μοιραστούν με το τηλεοπτικό κοινό αυτό το τόσο προσωπικό κομμάτι της ζωής τους.

Να όμως που προσφάτως ο Απόστολος "λύγισε" συναισθηματικά και του... ξέφυγαν πολλές λεπτομέρειες για το κορίτσι που του έχει κλέψει την καρδιά.

Μάλιστα, σε μία κουβέντα που είχε με τη Ναυσικά λίγο πριν οι Κόκκινοι κερδίσουν το έπαθλο επικοινωνίας της εβδομάδας, η Ναυσικά θέλησε να στείλει ένα μήνυμα στη Φανή, λέγοντάς της on camera πως τους έχει "πρήξει" καθώς μιλάει συνεχώς για εκείνη στον Άγιο Δομίνικο. "Θέλω πολύ να τη γνωρίσω" είπε η Ναυσικά στον Απόστολο ο οποίος δεν έκρυψε ότι του λείπει πολύ.

Ακόμα πιο πρόσφατα, ο Απόστολος, όταν κέρδισε τον Μαρτίκα σε ένα ματσάρισμα, κοίταξε στον ουρανό, έγραψε με τα δάχτυλά του το αρχικό γράμμα "Φ" και έστειλε ένα φιλί φωνάζοντας "αγάπη μου". Φυσικά αναφερόταν στη Φανή ενώ δεν ήταν καθόλου τυχαίο το γεγονός ότι κοιτούσε προς τον ουρανό μιας και η Φανή είναι αεροσυνοδός.

Η Φανή Γιαβρίδου και ο γνωστός τηλεοπτικός μάγειρας γνωρίστηκαν στα τέλη του καλοκαιριού στη Θεσσαλονίκη και παρ' όλο που περνούσαν πολύ χρόνο μαζί, φρόντισαν να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί ώστε να μην επιτρέψουν στα φώτα της δημοσιότητας να "εισβάλλουν" στη σχέση τους.

Δείτε παρακάτω φωτογραφίες της όμορφης Φανής:

Δείτε παραπάνω το βίντεο με την αφιέρωση του Απόστολου Ρουβά στην αγαπημένη του:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved