Showbiz

Έλενα Τσαγκρινού: Ξέδωσε στα... μαλλιά της μετά τον χωρισμό! Η μεγάλη αλλαγή στην εμφάνισή της!

Gossip-tv Team

Δεν λένε ότι ένας χωρισμός κάνει τους εμπλεκόμενους να θέλουν αέρα ανανέωσης στο διάστημα που μεσολαβεί; Ε αυτό έκανε και η Έλενα Τσαγκρινού μετά τον χωρισμό της από τον Mike!

Η όμορφη τραγουδίστρια ήθελε να αλλάξει λίγο σε ό,τι αφορά την εξωτερική της εμφάνιση και έτσι αποφάσισε να ξεδώσει στα... μαλλιά της!

Από εκεί που διατηρούσε ένα κοντό καρέ με αφέλειες αποφάσισε να πάει στο άλλο... άκρο και να βάλει extensions για να τα μακρύνει.

Και η αλήθεια είναι πως της πάνε πολύ. Μάλιστα, σίγουρα πέτυχε αυτό που ήθελε, δηλαδή να αλλάξει εντελώς σε σχέση με τον... προηγούμενο εαυτό της που ήταν εξίσου σέξι και εντυπωσιακή.

Η Έλενα Τσαγκρινού επίσης άλλαξε και χρώμα μαλλιών, εγκαταλείποντας, προς το παρόν τουλάχιστον, τη silver απόχρωση και βάφοντάς τα σε έναν πιο "γλυκό" τόνο ξανθού.

Και το αποτέλεσμα πραγματικά τη δικαίωσε και φαίνεται να της αρέσει και πολύ.

Να θυμίσουμε ότι η όμορφη τραγουδίστρια έδωσε τέλος στη σχέση της με τον σύντροφό της Mike σε μία από κοινού απόφαση. Μάλιστα πρόσφατα είχε μιλήσει για το χωρισμό της στο Mega Καλημέρα λέγοντας χαρακτηριστικά: «Ήταν μια κοινή απόφαση. Αποφασίσαμε και οι δύο να συνεχίσουμε τη ζωή μας ο καθένας χωριστά και όλα καλά μεταξύ μας. Έχουμε περάσει το δύσκολο κομμάτι, κάναμε κάποιες συζητήσεις και αποφασίσαμε ότι όλα καλά. Οι σχέσεις μας θα είναι πολύ όμορφες γιατί δεν προέκυψε κάτι άσχημο, δεν υπήρξε τσακωμός».

Δείτε στο παραπάνω βίντεο τη... νέα Έλενα Τσαγκρινού:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved