Showbiz

Ηλιάκη: Η συγκινητική εξομολόγηση για τη μητρότητα και η αγωνία: «Οι πρώτοι 5 μήνες ήταν δύσκολοι»

Gossip-tv Team

Η Μαρία Ηλιάκη βρέθηκε στην εκπομπή Όλα για τη ζωή μου και μίλησε ως μία νέα μαμά που έχει πολύ άγχος για τη μητρότητα και τη σχέση της με τη δέκα μηνών κόρη της αλλά και τη στήριξη που είχε και συνεχίζει, φυσικά, να έχει από τον σύντροφό της Στέλιο Μανουσάκη

Αναφερόμενη στο άγχος που είχε από τότε ακόμα που ήταν έγκυος, η παρουσιάστρια αποκάλυψε: «Η κόρη μου είναι δέκα μηνών. Ζούμε σε περίεργες εποχές, υπάρχει το άγχος του τι θα γίνει αύριο. Τα σκέφτομαι όλα και όλα περνούν από το μυαλό μου, αλλά προσπαθώ να μείνω στο τώρα και σε πράγματα όπως πώς θα την κοιμίσω, αν θα φάει καλά. Αλλά όταν είσαι γονιός όλα έρχονται στο μυαλό σου».

Και συνέχισε: «Στην αρχή ήμουν πολύ αγχωμένη. Στην αρχή αισθάνθηκα ότι δεν το έχω, ότι δεν ξέρω τι θα γίνει. Για παράδειγμα με το θηλασμό, που με άγχωνε πάρα πολύ, ήταν από τα πιο απλά πράγματα, το είχα μεγαλοποιήσει πολύ, αλλά τελικά ακολούθησα το ένστικτό μου και όλα πήγαν πολύ καλά. Οι πρώτοι 5 μήνες ήταν δύσκολοι».

Η Μαρία Ηλιάκη αποκάλυψε και τον τρόπο που προσπάθησε να ξεπεράσει τις αγωνίες της λέγοντας χαρακτηριστικά: «Είχα αρκετές φίλες που έχουν γίνει μαμάδες. Επέλεξα τις δύο πιο ψύχραιμες. Μου είχαν στείλει λίστες για πρακτικά θέματα, και το πήγα σιγά – σιγά. Με βοήθησαν πολύ τους πρώτους μήνες».

Η ίδια τόνισε σε ποια σημεία επέμεινε για να δει την κόρη της όπως ήθελε: «Θεωρώ ότι δεν είμαι υπερπροστατευτική με την Κατερίνα. Θέλω να την κάνω και ανεξάρτητη. Ήθελα από νωρίς να τη μάθω να κοιμάται μόνη της και τελικά έγινε».

Η Μαρία Ηλιάκη δεν έκρυψε ότι ο Στέλιος Μανουσάκης, ο σύντροφός της, τη στήριξε ιδιαίτερα, ειδικά μετά τη γέννηση της κόρης τους, κάτι που η ίδια τόνισε πως είναι πολύ σημαντικό για όλη την οικογένεια.

Δείτε το βίντεο με την εξομολόγηση της Μαρίας Ηλιάκη σε ό,τι αφορά τη μητρότητα:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved