Showbiz

Κραγασάκη: «Έχω φωτογραφήσει την Ιωάννα Παλιοσπύρου χωρίς τη μάσκα και είναι πολύ όμορφη»

Gossip-tv Team

Η Ολυμπία Κραγασάκη παραχώρησε τηλεοπτική συνέντευξη και υπήρξε άκρως αποκαλυπτική για τους επώνυμους που έχει φωτογραφήσει κατά καιρούς και μάλιστα η ίδια μίλησε και για την Ιωάννα Παλιοσπύρου

Είναι μια από τις πιο διάσημες φωτογράφους, με ένα βιογραφικό γεμάτο με συνεργασίες που έχει πραγματοποιήσει με επώνυμους.

Η Ολυμπία Κραγασάκη βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή "Στούντιο 4" και μίλησε στην Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο για όλους και για όλα. Μεταξύ πολλών, έκανε μια μικρή αναδρομή σε συνεργασίες που είχε κάνει με διασήμους και τις στιγμές που τους είχε φωτογραφήσει.

Πολύ πιο συγκεκριμένα, η Ολυμπία Κραγασάκη ανέφερε χαρακτηριστικά: «Ο Στέφανος Τσιτσιπάς με εξέπληξε ευχάριστα. Καταρχήν είναι ένα νέο παιδί, πάρα πολύ ευγενικός, επαγγελματίας. Είναι πολύ άνετος γιατί και ο ίδιος ασχολείται με τη φωτογραφία και τη σκηνοθεσία. Ένα από τα αγαπημένα μου ζευγάρια που φωτογράφιζα ο πολύ αγαπημένος μου Τόλης Βοσκόπουλος και η Άντζελα Γκερέκου. Με αγαπούσε πολύ και πίστευε πολύ στο ταλέντο μου. Φωτογράφισα την Άντζελα όταν ήταν έγκυος»

Επίσης αναφέρθηκε και στην Ιωάννα Παλιοσπύρου, για την οποία είπε ότι την έχει φωτογραφήσει χωρίς τη μάσκα της και είναι πολύ εντυπωσιακή και όμορφη. Επίσιης, την χαρακτήρισε δυναμική και απόλυτα κομψη.

«Η Ιωάννα Παλιοσπύρου είναι ένα ιδιαίτερο κορίτσι. Ήρθε και ήταν μια αεράτη φιγούρα, μπήκε μέσα και ήταν πολύ κομψή. Με το που ήρθε την ένιωσα ότι δεν μπορώ να λυπηθώ, είναι μια πολύ δυναμική γυναίκα, εκπέμπει μια σιγουριά και δεν μπορείς να λυπηθείς. Την έχω φωτογραφίσει και χωρίς την μάσκα, είναι υπέροχη και όμορφη. Είναι σαν να φωτογράφιζα οποιαδήποτε άλλη κοπέλα, τα μάτια είναι τι σου βγάζουν».

Δείτε το σχετικό βίντεο παραπάνω

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved