Showbiz

Νίκος Μωραΐτης: «Δεν θα ήθελα να έχω καμία επαφή με αυτό που εκφράζει ο Σάκης Ρουβάς»

Gossip-tv Team

O Νίκος Μωραΐτης, ο πολυγραφότατος στιχουργός ο οποίος έχει γράψει πάνω από 500 επιτυχίες, μίλησε στον Νίκο Συρίγο και την εκπομπή Χαμογέλα και πάλι για όλα. 

Ο γνωστός στιχουργός μιλώντας για τις μεγαλύτερες συνεργασίες του, παραδέχτηκε ότι όταν πήγε τραγούδι του στη Δήμητρα Γαλάνη έτρεμαν τα χέρια του. «Στη Γαλάνη ήξερα πως εδώ κρινόμαστε πραγματικά».

Ερωτηθείς από τον Νίκο Συρίγο για το αν έχει μετανιώσει που έχει δώσει στίχους του σε καλλιτέχνες, απάντησε πως αυτό τού έχει συμβεί δύο φορές.

Σε ό,τι αφορά την τελευταία τοποθέτηση του Σάκη Ρουβά σχετικά με τον Δημήτρη Λιγνάδη, αλλά και την απαγόρευση του Νίκου Τερζή να λέει κομμάτια του, ο Νίκος Μωραΐτης είπε πως είναι κατά των απαγορεύσεων, ενώ έχει ξεγράψει από τη μνήμη του σχεδόν τα τραγούδια που έχει δώσει στον Σάκη Ρουβά, «οπότε δεν έχω τίποτα να απαγορέψω».

Και τόνισε: «Ο τρόπος που ο Σάκης Ρουβάς χειρίζεται τη δημόσια εικόνα του, θα ήθελα να ειναι το αντίθετο από τη δική μου ζωή».

Σε ό,τι αφορά στα καυστικά του σχόλια στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο ίδιος είπε: «καλό θα είναι να μάθουμε να διαχωρίζουμε τις δημιουργίες ενός ανθρώπου από τις απόψεις του».

Φυσικά, η μεγαλύτερη αγάπη απ' όλες για τον ίδιο είναι η κόρη του για την οποία μίλησε με τα πιο τρυφερά λόγια. Δείτε το παραπάνω βίντεο:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved