Showbiz

Συγκλονίζει η Τζένη Μπότση: «Για πολλά χρόνια δούλευα με φόβο. Ήρθε η ώρα να σταματήσει αυτό...»

Gossip-tv Team

Η Τζένη Μπότση παραχώρησε τηλεοπτική συνέντευξη και υπήρξε άκρως αποκαλυπτική σχετικά με την απόφαση που πήρε η ίδια να μιλήσει για την σεξουαλική παρενόχληση που είχε βιώσει στο παρελθόν. 

Είναι μια από τις πιο αγαπημένες ηθοποιούς, που το τηλεοπτικό κοινό έχει αγαπήσει μοναδικά, κυρίως μέσα από τους ρόλους, που η ίδια έχει ενσαρκώσει στο παρελθόν, αλλά και εξαιτίας του χαρακτήρα της.

Η Τζένη Μπότση βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή "Καλύτερα Δε Γίνεται" και προχώρησε σε μια εξομολόγηση εκ βαθέων στην Ναταλία Γερμανού. Πριν από μερικούς μήνες, η ηθοποιός είχε μιλήσει ανοιχτά για την σεξουαλική παρενόχληση που είχε βιώσει στο παρελθόν από γνωστό έλληνα ηθοποιό και σκηνοθέτη. Η Τζένη Μπότση μίλησε για τον φόβο που βίωνε επί πολλά χρόνια, κάθε φορά που ξεκινούσε μια νέα παράσταση, ενώ ταυτόχρονα πρόσεχε πάντα το ντύσιμό της, μιας και υπήρχε στο πίσω μέρος του μυαλού της ότι μπορεί άθελά της να προκαλέσει κάποιον, ο οποίος και θα μπορούσε να την παρενοχλήσει και πάλι.

Πολύ πιο συγκεκριμένα, η ίδια ανέφερε χαρακτηριστικά στην συνέντευξή της: «Τα πράγματα για μένα τώρα είναι καλύτερα. Αυτό όμως δε σημαίνει ότι το έχουμε ξεπεράσει. Έρχονται κοπέλες στο θέατρο που τους έχει συμβεί το ίδιο πράγμα. Κοπέλες που δεν τις ήξερα και τις γνωρίζω τώρα. Βουρκώνω όταν σκέφτομαι ότι θα γνωρίσω μια κοπέλα που μας δένει κάτι τόσο πολύ και δεν την ξέρω. Αυτά τα κορίτσια είναι οι μόνοι άνθρωποι που αγκαλιάζω. Ήταν πολύ δύσκολες οι στιγμές, ήταν πολύ δυνατές.

Όλα αυτά τα κορίτσια τα έχω στην καρδιά μου, είναι η δύναμή μου και ξέρω ότι είμαι και εγώ για εκείνες. Κάναμε μια πολύ σπουδαία διαδρομή και αν δεν ήταν αυτές δε θα είχε συμβεί όλο αυτό» είπε.

Η Ναταλία Γερμανού δεν μπόρεσε να μην ρωτήσει την ηθοποιό γιατί, ενώ ήξερε ότι με τον συγκεκριμένο άνθρωπο κατά καιρούς ήταν κοντά και έκαναν παρέα, δεν της είπε τίποτα ποτέ για όλα αυτά που είχε κάνει στο παρελθόν, με θύματα πολλές ηθοποιούς.

«Τι να πω; Ήταν πάντα πολύ περίεργη η θέση μου. Το ήξεραν μόνο κάποιοι πολύ δικοί μου. Ούτε οι γονείς μου το ήξεραν. Το έμαθαν από την τηλεόραση. Ανοίχτηκε ένας δρόμος και τώρα είναι πολύ πιο εύκολο και να μιλήσει κάποιος και να σταματήσει να γίνεται αυτό γιατί θα φοβούνται ότι θα μιλήσουμε»

Δείτε το σχετικό βίντεο παραπάνω

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved