Showbiz

Αρβανίτη: H Bonnie Tyler με επισκέφθηκε στο μαγαζί που τραγουδούσα με τον Παπακωνσταντίνου

Gossip-tv Team

Η Σοφία Αρβανιτη μίλησε για την καριέρα της και για τις συνεργασίες της που άφησαν εποχή στην κάμερα της εκπομπής, Πάμε Δανάη 

«Το ντουέτο με την θεά Bonnie Tyler ήταν συγκλονιστικό. Εκείνη την περίοδο εργαζόμουν με τον Βασίλη Παπακωνσταντίνου στη «Σφεντόνα» και η Bonnie Tyler ήρθε και με καμάρωσε να τραγουδάω μαζί του. Η Bonnie Tyler είχε πάρει μια ερασιτεχνική κάμερα που είχαμε και τράβαγε κι εκείνη και αστειευόταν μαζί μας. Για το κομμάτι «Μη μου μιλάς για καλοκαιριά» έπρεπε να περάσω οντισιόν και είχα πάρα πολύ μεγάλη αγωνιά. Ο Μιχάλης Ρακιντζής δεν το έγραψε για μένα. Μου είπε «έχω κάποια τραγούδια στο συρτάρι, θέλεις να τα ακούσεις, μήπως βρούμε κάτι;», ανέφερε αρχικά.

«Δεν ξέρω από τί το εμπνεύστηκε, είναι ένα δικό του κομμάτι που αφορά στο δικό του παρελθόν και δεν τον ρώτησα ποτέ», δήλωσε η Σοφία Αρβανίτη.

Για το τραγούδι «Μπλέχτηκα» είχαν γίνει δυο video clip. Έχει επικρατήσει το πρώτο που φαίνεται σαν ντουέτο με τον Μιχάλη Ρακιντζή. Έκανα όμως το «μπλέχτηκα» με τον Παύλο Ευθυμίου σε ένα νησί μόνη μου. Την περίοδο που έγραψα το κομμάτι «Ζωή σαν πορτοκάλι» είχα πολλά πράγματα να πω γιατί μου είχαν συμβεί πάρα πολλά. Το κομμάτι το εμπνεύστηκα καθώς πήγαινα στην Αίγυπτο με ένα κρουαζιερόπλοιο. Ήμουν στο κατάστρωμα με ντάλα ήλιο και είχα τη μουσική του Σπύρου Πάζιου στα αυτιά μου και αποτύπωσα μαζί με τις εμπειρίες μου, αυτό που συνέβαινε. Δεν πιστεύω στον γάμο. Πιστεύω ότι ο γάμος «σκοτώνει» τον έρωτα», πρόσθεσε.

«Θεωρώ ότι είναι μια παγίδα για τα φύλα, για να έχουν δεσμεύσεις που δεν μπορούν εύκολα να σπάσουν τις αλυσίδες και για να εξασφαλιστούν τα παιδιά. Η ίδια εταιρεία που είχα συμβόλαιο, θα έκανε την παραγωγή του Κώστα Τουρνά με τα «Ντουέτα» . Μου είπαν «λέμε να πεις αυτό το τραγούδι από τα «Ντουέτα». Το άκουσα το τραγούδι αυτό αλλά ζήτησα από τον παραγωγό μου να μου εξασφαλίσει το «Μην της το πεις». Τελικά με ειδοποίησε ο παραγωγός μου ότι το κομμάτι θα το πω εγώ με τον Κώστα Τουρνά», αποκάλυψε μεταξύ άλλων η Σοφία Αρβανίτη.

Η δημοφιλής τραγουδίστρια αναφέρθηκε και στα μαγαζιά που εμφανιζόταν αλλά και στους δίσκους της.

«Το μαγαζί «Μόστρου» στην Πλάκα, έκλεινε βραδιές με ξένα γκρουπ και τους έδειχνα πως είναι η ελληνική μουσική. Νωρίτερα πήγαινα και έκανα μαθήματα χορού και μετά, μαθήματα φωνητικής. Το βράδυ πήγαινα στου «Μόστρου» με τη μηχανή. Ήμουν όλη τη μέρα με τη μηχανή, ντυμένη με μια στολή βινύλ. Πήγαινα νωρίτερα και έλεγα στην ορχήστρα «μπορούμε σας παρακαλώ, πριν ξεκινήσει το πρόγραμμα, να δω πώς είναι να τραγουδάς με μικρόφωνο και με ορχήστρα;», επεσήμανε χαρακτηριστικά και συνέχισε:

«Με έκαναν χάζι αλλά μου έκαναν και τη χάρη. Ένα τέταρτο πριν αρχίσει το πρόγραμμα τραγουδούσα τραγούδια της εποχής. Όταν έκανα ένα πρωτοχρονιάτικο πρόγραμμα στον πρώτο μου δίσκο, ξετρελάθηκα από τη χαρά μου. Με κάλεσε ο μάνατζερ του Μιχάλη Ρακιντζή και μου ζήτησε να συνεργαστώ με τον Μιχάλη στην καλοκαιρινή του περιοδεία. Αποδέχτηκα την πρόταση και στη συνέχεια, η εταιρεία μου, μού είπε ότι εφόσον δουλεύω μαζί του, να μου κάνει τον δίσκο» .

Τέλος, δήλωσε πως, «το κεφάλαιο διασκευές ξεκίνησε πέρυσι με το «Αν μια μέρα σε χάσω». Μετά έκανα το τραγούδι «Να κοιμηθούμε αγκαλιά» και το «Δεν φταίω εγώ που μεγαλώνω» στο οποίο με συνοδεύει η παιδική χορωδία του Σπύρου Λάμπρου».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved