Showbiz

Μανώλης Γκίνης: Τρελάθηκε με το δώρο του Αρναούτογλου! Τα αδέλφια κι τα... σουβλάκια στη Θεσσαλονίκη

Gossip-tv Team

The 2night Show: Πρώτος καλεσμένος του Γρηγόρη Αρναούτογλου ήταν ο 11χρονος Μανώλης Γκίνης που παρακολουθούμε στη σειρά "Τα καλύτερά μας χρόνια". 

Ο μικρός πρωταγωνιστής, με το τεράστιο ταλέντο, μίλησε για όλα με αυθορμητισμό και σπιρτάδα, σε μια απολαυστική συζήτηση.

Μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στον ρόλο του Άγγελου στη σειρά «Τα Καλύτερά μας χρόνια», στην εμπειρία του στην παράσταση «Εκτός Ελέγχου», στη σχέση του με την υποκριτική, αλλά και με τα μεγαλύτερα αδέλφια του.

Όπως είπε, είναι ο μικρότερος από τον 15χρονο και τον 12χρονο αδελφό του. Ο πρώτος όπως είπε, θέλει να σπουδάσει στη μία και μοναδική σχολή που υπάρχει στην Αγγλία για κατασκευαστές ποδηλάτων ενώ ο μεσαίος θέλει να γίνει κάμεραμαν. Όσο για τον ίδιο, θέλει να γίνει κτηνίατρος όταν μεγαλώσει καθώς θέλει να βοηθάει τα αδέσποτα και όλα τα ανυπεράσπιστα ζωάκια.

Μία πολύ ευχάριστη έκπληξη για τον μικρό ήταν το δώρο που του έκανε ο Αρναούτογλου, ένα πατίνι που πραγματικά τον ξετρέλανε.

Τι του έκανε εντύπωση στην περιοδεία της παράστασης στη Θεσσαλονίκη; Όπως εκμυστηρεύτηκε, τρελάθηκε με τα σουβλάκια που έφαγε εκεί. Μάλιστα, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου είχε τηλεφωνική επικοινωνία μαζί του, τον Δημήτρη Εικοσιδυό. Οι δύο άντρες μίλησαν μετά από πολύ καιρό καθώς γνωρίζονται από τα παλιά και φυσικά η στιχομυθία τους ήταν πολύ αστεία.

Δείτε το βίντεο με όσα είπε ο Μανώλης Γκίνης στον Γρηγόρη Αρναούτογλου:

Διαβάστε επίσης:

Eurovision 2021 Τελικός: Ο 10χρονος «Άγγελος» από τα Καλύτερά μας χρόνια έδωσε το 12άρι της Ελλάδας

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved