Showbiz

Πέτρος Πυλαρινός - Βάλια Χατζηθεοδώρου: Full in love στη Μύκονο!

Gossip-tv Team

Απόδραση στην Μύκονο για τον τραγουδιστή Πέτρο Πυλαρινό και το μοντέλο Βάλια Χατζηθεοδώρου.

Το ζευγάρι ετοίμασε βαλίτσες για το νησί των Ανέμων όπου θα περάσει τις διακοπές του Πάσχα. Η κάμερα του Mykonos Live TV τους εντόπισε να απολαμβάνουν την βραδινή βόλτα τους στα γραφικά σοκάκια της Χώρας.
«Στην σχέση μας δεν υπάρχει ζήλια. Σας ευχαριστώ που μας είπατε ωραίους όμως. Για την Βάλια είναι δεδομένο, νομίζω. Εγώ το βλέπω κάθε μέρα και κάνω τον σταυρό μου και λέω πως γύρισε να με κοιτάξει. Ξεκάθαρα τη διάλεξα με εμφανισιακά κριτήρια, μου βγήκε ένα παιδί διαμάντι αλλά το πρώτο που την είδα έπαθα πλάκα. Λέω, αν είναι δυνατόν να υπάρχει αυτό το πράγμα από κοντά», έχει δηλώσει σε παλιότερη συνέντευξή του ο frontman των Alcatrash για την σύντροφό του με την οποία είναι μαζί εδώ και περίπου δύο χρόνια.

Την Βάλια Χατζηθεοδώρου οι περισσότεροι την γνωρίσαμε μέσα από την συμμετοχή της στον Τροχό της Τύχης. Μετά την Τζούλια Νόβα ήταν το κορίτσι που άνοιγε τα γράμματα στο αγαπημένο τηλεπαιχνίδι του Star με τον Πέτρο Πολυχρονίδη. Ύστερα από δύο χρόνια, αν και η ίδια ήθελε να συνεχίσει, της ανακοινώθηκε η διακοπή της συνεργασίας τους, ωστόσο, το λαμπερό της πρόσωπο και ο τηλεοπτικός αέρας που απέκτησε την οδήγησε πέρσι στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ και το The Voice of Greece και τα παρασκήνια του μουσικού διαγωνισμού.

Δείτε τους στο βίντεο παραπάνω...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved