Showbiz

«Ο Πέτρος Φιλιππίδης ζει τραγικές στιγμές» - Η σχέση με τον Αναγνωστόπουλο

Gossip-tv Team

Στην εκπομπή Super Κατερίνα μίλησε το πρωί της Παρασκευής (29-04) ο συνήγορος του Πέτρου Φιλιππίδη, Μιχάλης Δημητρακόπουλος.

Ο ίδιος αναφέρθηκε στην κατάσταση του μέσα στη φυλακή και πώς συνδέεται σε αυτή ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος.

«Η προσωρινή κράτηση του Πέτρου Φιλιππίδη είναι μία πράξη μη σύννομη. Αν δεν υπήρχε αυτή η περιρρέουσα δυσμενής ατμόσφαιρα σε βάρος του Πέτρου Φιλιππίδη από μία κοινή γνώμη που δεν έχει ενημερωθεί, ο ανακριτής θα έπρεπε να τον έχει αφήσει ελεύθερο χωρίς κανέναν περιοριστικό όρο.

Όταν η ίδια η ανακρίτρια θέτει ερώτημα στην καταγγέλλουσα «πώς για πρώτη φορά αναφέρετε σε μένα τον πρώτο βιασμό; Γιατί δεν το είχατε κάνει πιο πριν στον εισαγγελέα;» και απαντάει αυτή «γιατί μου το θύμισε τώρα ένας φίλος μου». Όταν υπάρχει στην απολογία, τέτοια κατάθεση, μπορεί να διατάξει η εισαγγελέας και η ανακρίτρια προσωρινή κράτηση;», είπε ενώ αποκάλυψε πως η κατάσταση του είναι τραγική.

«Είναι τραγικές οι στιγμές που ζει ο Πέτρος Φιλιππίδης, όχι μόνο επειδή ζει δίπλα σε έναν άνθρωπο που έχει ομολογήσει, το πιο επαχθές αδίκημα, τη δολοφονία της συζύγου αλλά όταν σου περιορίζουν την ελευθερία, δεν υπάρχει χειρότερο πράγμα από αυτό», είπε ανάμεσα σε άλλα.

Υπενθυμίζεται πως ο δικηγόρος του ηθοποιού αποκάλυψε στην ίδια εκπομπή το πρωί της Τρίτης (26-04) πως κατέβαλε προσπάθειες ώστε να τεθεί σε αναστολή ο πλειστηριασμός και εν τέλει, το κατάφερε.

Ο Μιχάλης Δημητρακόπουλος μάλιστα σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με τον δημοσιογράφο για την πρώτη αντίδραση του ηθοποιού μέσα από τη φυλακή, απάντησε χαρακτηριστικά: «Ποιος τυφλός δε χαίρεται που βλέπει το φως του».

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved