Showbiz

Πρέλεβιτς: Γιόρτασε τα γενέθλιά της αγκαλιά με τον Νομικό- Το in love βίντεο και οι απίστευτες φωτό!

Gossip-tv Team

Η Άννα Πρέλεβιτς είχε τα γενέθλιά της και όλοι της οι αγαπημένοι φίλοι βρίσκονταν στο πλευρό της και πέρασαν μαζί μια φανταστική νύχτα, κάτι που φάνηκε ξεκάθαρα και από τα στιγμιότυπα που δημοσίευσε η ίδια στο Instagram.

Με τον Νικήτα Νομικό είναι ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz και δεν κρύβουν στιγμή τον έρωτά τους, αλλά αντίθετα, τα κοινά τους στιγμιότυπα συνεχώς πληθαίνουν.

Την Πέμπτη 28 Απριλίου, η Άννα Πρέλεβιτς δέχτηκε αμέτρητες ευχές όχι μόνο από τα αγαπημένα της πρόσωπα, αλλά και από τους διαδικτυακούς της φίλους, οι οποίοι την στηρίζουν πολύ και βρίσκονται στο πλευρό της όλα αυτά τα χρόνια. Το διάσημο μοντέλο- παρουσιάστρια γιόρτασε τα 32α γενέθλιά της και μάλιστα έκανε και μια πολύ όμορφη δημοσίευση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, δείχνοντας καιόλα τα πρόσωπα, που βρίσκονταν στο πλευρό της για εκείνη την μοναδική βραδιά.

Από το πλευρό της φυσικά δεν έλειπε ο σύντροφός της, Νικήτας Νομικός, με τον οποίο φυσικά αντάλλαξε και μερικά τρυφερά φιλιά. Η Άννα Πρέλεβιτς δημοσίευσε ένα πολύ τρυφερό βίντεο στο προφίλ της και μια σειρά από φωτογραφίες, γράφοντας χαρακτηριστικά στην λεζάντα της: " Σας ευχαριστώ πολύ που κάνατε την χθεσινή μου μέρα τόσο ξεχωριστή! I love you! 💕 #luckygirl"

Δείτε το σχετικό βίντεο που δημοσίευσε παραπάνω

Δείτε τις φωτογραφίες που δημοσίευσε στην παρακάτω gallery:

Διαβάστε επίσης:

Άννα Πρέλεβιτς- Νικήτας Νομικός: Πότε θα φάμε «κουφέτα»;

Άννα Πρέλεβιτς: «Στο Νικήτα βρήκα το άλλο μου… ολόκληρο»

Άννα Πρέλεβιτς - Νικήτας Νομικός: Χεράκι - χεράκι με αθλητικό look στη Γλυφάδα (Photos)

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved