Showbiz

Ιωάννα Παλιοσπύρου: Έτσι έγινε η συνέντευξή της με τον Σταύρο Θεοδωράκη-Τα γυρίσματα κράτησαν μήνες

Gossip-tv Team

Πρωταγωνιστές: Η Ιωάννα Παλιοσπύρου με δύναμη ψυχής έκανε την αποκάλυψη του προσώπου της στην εκπομπή του Σταύρου Θεοδωράκη, μετά από την επίθεση που δέχτηκε με βιτριόλι στην περιοχή της Καλλιθέας.

Ο Σταύρος Θεοδωράκης με μία ανάρτησή του στο Facebook, μία μέρα μετά την κατάθεση ψυχής της Ιωάννας Παλιοσπύρου, περιγράφει πώς πραγματοποιήθηκαν τα γυρίσματα της εκπομπής.

Όπως ανέφερε στην ανάρτησή του ο Σταύρος Θεοδωράκης τα γυρίσματα με την Ιωάννα Παλιοσπύρου κράτησαν για μήνες.

«Καταγράφαμε πολλές δράσεις της, τα χειρουργεία της, τις θεραπείες, τα θεραπευτικά μασάζ. Ό,τι έπρεπε να κάνει η Ιωάννα εμείς ήμασταν δίπλα της με μία κάμερα. Δηλαδή για κάθε ένα τηλεοπτικό λεπτό που είδατε, είχαμε κατά μέσο όρο δέκα ώρες κινηματογράφησης. Έτσι έγινε κατόρθωμα η σφαιρική καταγραφή του», γράφει χαρακτηριστικά.

Αναλυτικά, η ανάρτηση του Σταύρου Θεοδωράκη:

«Η Ιωάννα δέχθηκε μια πρωτοφανή βίαιη επίθεση. Πόνεσε, έκλαψε, πάλεψε και αφού πια μάζεψε τα κομμάτια της αποφάσισε να βγει μπροστά. Με το πρόσωπο της, χωρίς μάσκα αλλά με θάρρος. Περιποιημένη και ευγενής, χωρίς κραυγές μίσους. Με υπερηφάνεια και αλληλεγγύη, σε όσους το έχουν ανάγκη για να ορθοποδήσουν. Τα γυρίσματα της Ιωάννας κράτησαν μήνες. Καταγράφαμε πολλές δράσεις της, τα χειρουργεία της, τις θεραπείες, τα θεραπευτικά μασάζ. Ό,τι έπρεπε να κάνει η Ιωάννα εμείς ήμασταν δίπλα της με μία κάμερα. Δηλαδή για κάθε ένα τηλεοπτικό λεπτό που είδατε, είχαμε κατά μέσο όρο δέκα ώρες κινηματογράφησης. Έτσι έγινε κατόρθωμα η σφαιρική καταγραφή του φαινομένου "Ιωάννα"».

Δείτε την ανάρτησή του:

Δείτε απόσπασμα παραπάνω...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved