Showbiz

Ρωμανίδης: H γραπτή κατάθεση και η άρνηση να παραβρεθεί στη δίκη Φιλιππίδη ως μάρτυρας υπεράσπισης

Gossip-tv Team

Στην κάμερα της εκπομπής Open Weekend μίλησε το πρωί της Κυριακής (1-05) ο Θοδωρής Ρωμανίδης.

Ο ηθοποιός αποκάλυψε πως έδωσε γραπτή κατάθεση για την υπόθεση Φιλιππίδη, η οποία αφορούσε στη σχέση τους ενώ όπως είπε αρνήθηκε να δώσει το «παρών» στη δίκη ως μάρτυρας υπεράσπισης.

«Σε κάποιες καταγγελίες που συνέβησαν για συμπεριφορά στο θέατρο, δεν έπεσε κανένας από τα σύννεφα. Πέσαμε από τα σύννεφα, αν αποδειχθεί, στην υπόθεση των βιασμών. Πάντα πρέπει να βάζουμε κι αυτό, γιατί έτσι πρέπει. Και να μιλούσες, τι θα γινόταν; Θα ήσουν έξω από τη δουλειά.

Όταν είδα τον Πέτρο Φιλιππίδη με τις χειροπέδες ανθρώπινα συγκινήθηκα πάρα πολύ και σοκαρίστηκα. Μία γραπτή κατάθεση την έδωσα. Με κάλεσαν ως μάρτυρα υπεράσπισής του, αλλά δεν πήγα. Η γραπτή κατάθεση που έδωσα αφορούσε το τι σχέση είχα εγώ με τον Πέτρο» ανέφερε ο ηθοποιός.

«Εξοργίζομαι όταν ακούω να μιλάνε για τον γιο του, γιατί ο γιος του είναι ένας πολύ καλός ηθοποιός. Πρέπει να κάνει την πορεία του. Ακόμα και να αθωωθεί ο Πέτρος, θα μείνει στον Δημήτρη αυτό. Δε γίνεται αυτό το πράγμα. Και να αθωωθεί, στη συνείδηση του κόσμου θα είναι ένοχος» πρόσθεσε ο Θοδωρής Ρωμανίδης.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved