Showbiz

Σωτήρης Τσαφούλιας: «Η Άννα Μενενάκου δεν είναι αξεσουάρ μου, εγώ είμαι το δικό της!»

Gossip-tv Team

Ο Σωτήρης Τσαφούλιας παραχώρησε τηλεοπτική συνέντευξη και υπήρξε άκρως αποκαλυπτικός σχετικά με την προσωπική του ζωή και την σχέση του με την Άννα Μενενάκου

Είναι ένας από τους πιο διάσημους σκηνοθέτες και η επιτυχία της ταινίας και εν συνεχεία του κύκλου σειρών "Έτερος εγώ" εκτόξευσε την καριέρα του στα ύψη.

Ο Σωτήρης Τσαφούλιας παραχώρησε τηλεοπτικές δηλώσεις στην εκπομπή "Mega Καλημέρα" και υπήρξε άκρως αποκαλυπτικός σχετικά με την πορεία των γυρισμάτων του τρίτου κύκλου επεισοδίων της σειράς "Έτερος εγώ", ο οποίος και θα κατέχει τον τίτλο "Νέμεσις". Ο γνωστός σκηνοθέτης μίλησε εκτενώς για τη σχέση του με την Άννα Μενενάκου, με την οποία και είναι σε μια από τις καλύτερες φάσεις τους. Επιπρόσθετα, ο Σωτήρης Τσαφούλιας δηλωσε ότι η ηθοποιός έχει και πολύ καλή σχέση με τις κόρες του, κάτι που το θεωρεί και αρκετά σημαντικό.

Πολύ πιο συγκεκριμένα, ο ίδιος είπε χαρακτηριστικά: «Όταν έχεις παιδιά τα βάζεις σε πρώτη μοίρα, άλλα πάντα μπορείς και εσύ να έχεις τις ελευθερίες σου. Έχουν πολύ καλές σχέσεις, τόσο με την μητέρα τους, όσο και με την Άννα. Ήμουν πολύ τυχερός γιατί η Άννα με επέλεξε να είμαι στην ζωή της. Η Άννα Μενενάκου δεν είναι αξεσουάρ μου, εγώ είμαι το δικό της!»

Δείτε το σχετικό βίντεο παραπάνω

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved