Showbiz

Η 6χρονη Πόλυ Πάνου, εγγονή της θρυλικής τραγουδίστριας κάνει καρτ και θέλει να γίνει τραγουδίστρια!

Gossip-tv Team

Η Πόλυ Πάνου η νεότερη! Ο λόγος για την 6χρονη εγγονή της αξέχαστης τραγουδίστριας η οποία είναι κόρη του υιοθετημένου γιου της, του Βαγγέλη. 

Ο γιος της Πόλυς Πάνου αναφέρθηκε στην υιοθεσία του από την Πόλυ Πάνου, αλλά και στους ανθρώπους που θέλησαν να την εκμεταλλευτούν.

«Η αιτία που με υιοθέτησε η Πόλυ ήταν ο νονός μου. Έμαθα ότι είμαι υιοθετημένος όταν ήμουν 12 ετών. Ήταν ένας υπερπροστατευτικός άνθρωπος που έφτανε σε σημείο να με καταπιέζει. Έκανε πράγματα αλλόκοτα. Μπορεί να με ξύπναγε στις 5 το πρωί που θα γύρναγε σπίτι από τα μαγαζιά που δούλευε για να δει αν πεινάω.

Στην κόρη μου κάνω τα ακριβώς αντίθετα από αυτά που έζησα εγώ. Υπήρχαν άνθρωποι που την εκμεταλλεύτηκαν. Το καταλάβαινα και της το έλεγα αλλά πάντα έλεγε, “έλα, δε πειράζει, δεν έχουν”. Της είχα πει ότι όταν φύγει κανένας από όσους βοήθησε δε θα γυρίσει να μας κοιτάξει. Έτσι έγινε, αλλά δε με πείραξε. Έχω την ησυχία μου.

Είχα βάλει σεκιούριτι γιατί μπαίνανε στο σπίτι και την καλοπιάνανε για να τους βάλει στη διαθήκη» είπε ο Βαγγέλης ο οποίος φυσικά καμαρώνει για την 6χρονη συνονόματη κορούλα του η οποία όπως είπε στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα, πως θέλει να γίνει τραγουδίστρια, μοντέλο και σχεδιάστρια.

Δείτε το βίντεο παραπάνω:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved