Showbiz

Μαρία Γεωργιάδου: Οι Συμπέθεροι, η απώλεια που της άλλαξε τη ζωή και ο γιος της Αλκιβιάδης!

Gossip-tv Team

Η Μαρία Γεωργιάδου βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου The 2Night show και μίλησε για τις άγνωστες πτυχές της ζωής της. 

Η αγαπημένη ηθοποιός και σεναριογράφος μίλησε για τα πρώτα βήματα της καριέρας της επισημαίνοντας πως η πρώτη ουσιαστικά τηλεοπτική της δουλειά ήταν στις αρχές του '90 με τους 10 Μικρούς Μήτσους.

Όμως, ως απόφοιτος του Θεάτρου Τέχνης, για εκείνη τα πρώτα χρόνια ήταν απαγορευτική μία δουλειά στην τηλεόραση. "Όταν ήμουν μαθήτρια στο θέατρο Τέχνης, με είχαν πλησιάσει να παίξω στην τηλεόραση και του είχα πει "με προσβάλλετε! Πώς τολμάτε;" είπε η Μαρία Γεωργιάδου.

Η ίδια δήλωσε πως είναι πολύ χαρούμενη για τον ρόλο της στην επιτυχημένη κωμική σειρά "Συμπέθεροι απ' τα Τίρανα" ενώ τόνισε ότι είχε παίξει στην ομώνυμη παράσταση το 2011.

Η Μαρία Γεωργιάδου επίσης αναφέρθηκε και στην απώλεια που τη στιγμάτισε. Ήταν ο θάνατος της μητέρας της όταν η ίδια ήταν έφηβη και όπως είπε, νιώθει ευγνώμων για τη στήριξη που είχε από τον πατέρα της που τη στήριξε σε κάθε της βήμα.

"Μετά την απώλεια της μαμάς μου το φιλοσοφήσαμε με τον μπαμπά μου, νιώθαμε και οι δύο ότι η ζωή είναι μικρή και πρέπει να τη χαρούμε. Τον αγαπώ πάντα γι' αυτό" είπε η ίδια.

Και συνέχισε μιλώντας για τον γιο της Αλκιβιάδη που έχει αποκτήσει από τον γάμο της με τον Στράτο Τζώρτζογλου: "Ο Αλκιβιάδης πήρε μπάτσελορ στη σκηνοθεσία-μεταπτυχιακά και συνεχίζει. Εγώ τον έσπρωξα σε όλα. Δεν τον έσπρωξα προς την δουλειά μας αλλά δεν θα μπορούσα να του πω όχι όταν μου είπε ότι θέλει να ασχοληθεί με τον χώρο. Ο Αλκιβιάδης ξέρει ότι υπάρχουν δυσκολίες στο χώρο μας, καταλαβαίνει ότι δεν είναι μόνο τα φώτα και οι προβολείς, γιατί το έχει ζήσει".

Δείτε το βίντεο με απόσπασμα από τη συνέντευξή της:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved