Showbiz

Συγκλονίζει ο Σταύρος Σβήγκος για την περιπέτεια υγείας του γιου του - Λύγισε η Νάντια Μπουλέ

Gossip-tv Team

Στην εκπομπή Dot. φιλοξενήθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου (21-05) ο Σταύρος Σβήγκος. Ο ηθοποιός σε μια συγκλονιστική εξομολόγηση για την περιπέτεια υγείας του γιου του, αποκάλυψε μεταξύ άλλων πως δεν ήξεραν αν θα τα καταφέρει.

«Ήταν ένα σοκ πολύ καλό στη ζωή το πρόβλημα υγείας στο παιδί μου. Εκείνη την περίοδο η πρώην σύζυγος είχε μόλις γεννήσει και μας ήρθε κατραπακιά, δεν ξέραμε αν θα τα καταφέρει το παιδί, είχε αιμάτωμα στον εγκέφαλο. Μόλις γεννήθηκε έγινε αυτό. Οι γιατροί είπαν ότι αν κάναμε επέμβαση ο μικρός ίσως δεν τα καταφέρει. Έλεγα στον γιο μου “αν μπορείς να το ξεπεράσεις, εμείς εδώ είμαστε”.

Προσπαθούσα να του δώσω όλη τη θετική μου ενέργεια. Η Ελένη κοιμόταν με μια εικόνα δίπλα και τελικά ο τύπος τα κατάφερε. Στο τέλος το ξεπέρασε και κάναμε φυσιοθεραπείες για έναν χρόνο γιατί η αριστερή του πλευρά δεν λειτουργούσε», εξομολογήθηκε.

Η Νάντια Μπουλέ όντας κι εκείνη μανούλα, ακούγοντας αυτή την περιγραφή δεν έκρυψε την συγκίνησή της.

Παράλληλα ο ηθοποιός αναφέρθηκε και στο χωρισμό του, λέγοντας πως: «Ήταν δύσκολο challenge και με βασάνισε να εξηγήσω τον χωρισμό μου στον γιο μου. Πρέπει να είσαι πεντακάθαρος να μην μπερδέψεις το παιδί», είπε.

Δες το σχετικό απόσπασμα

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved