Showbiz

Γιάννης Κότσιρας: «Δε φοράω συνέχεια μαύρα πουκάμισα, φοράω μαύρα όταν... παχαίνω»

Gossip-tv Team

O Γιάννης Κότσιρας έδωσε μία αποκλειστική στον Γιώργο Λιάγκα και στο Πρωινό και αποκάλυψε γιατί φορά μαύρα, για τον Κωνσταντίνο Αργυρό, την τραπ μουσική, πόσο άλλαξε η καθημερινότητά του με τον ερχομό των παιδιών του και… αναφέρθηκε στη Ρούλα Πισπιρίγκου!

Ο τραγουδιστής είπε μεταξύ άλλων: «Τον Αργυρό δεν τον ήξερα, τον έμαθα σε μια συνδιάσκεψη στη διάρκεια του covid και είδα ότι είναι ένα τρομερό πλάσμα. Ένα συμπαθέστατο παλικάρι με πολύ ωραία φωνή. Δεν θα μπορούσα όμως να συνεργαστώ μαζί του γιατί είναι άλλου τύπου διασκέδαση.Εκείνος στοχεύει στο σώμα, εγώ στοχεύω στην ψυχή».

Όσο για την τραπ μουσική, τόνισε ότι απευθύνεται σε 12χρονα και 13χρονα και είναι επικίνδυνη μουσική που προσελκύει τα παιδιά σε όπλα και ναρκωτικά.

Για τα παιδιά του, ανέφερε: «Έχω αλλάξει πολύ από τότε που έγινα πατέρας, τα πάντα μπήκαν σε δεύτερη μοίρα. Ασχολούμαι μαζί τους όχι όσο έχουν ανάγκη, αλλά όσο μπορώ»!

Για την υπόθεση της Ρούλας Πισπιρίγκου, υπογράμμισε πως όταν το πρωτάκουσε, τρόμαξε και σοκαρίστηκε και πως τώρα με τόση δημοσιότητα έχει κουράσει σαν θέμα.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved