Showbiz

Αναστάσιος Ντούγκας: Οι απειλές για τη ζωή του, η εξαφάνιση της Αρτέμιδας και η παρέα με τον Ντάνο

Gossip-tv Team

Ο γνωστός ποινικολόγος Αναστάσιος Ντούγκας, βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή The 2Night Show και μίλησε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου για τη δουλειά του, τις εξαφανίσεις που αναλαμβάνει αλλά και το έργο που επιτελεί για την προστασία κακοποιημένων παιδιών. 

Ο νεαρός δικηγόρος μίλησε μεταξύ άλλων για την υπόθεση της εξαφάνισης της 19χρονης Άρτεμις Βασίλη, για τις ψευδείς πληροφορίες, αλλά και για τις φάρσες που αποπροσανατολίζουν την έρευνα των αρχών. Ως δικηγόρος της οικογένειάς της, είκοσι μήνες μετά την εξαφάνιση της νεαρής κοπέλας, αποκάλυψε ότι υπάρχουν νέα στοιχεία για την υπόθεση, τονίζοντας το δράμα που βιώνουν οι στενοί συγγενείς της, οι γονείς και τα αδέλφια της που δέχονται μέχρι και τηλεφωνήματα-φάρσες.

Επίσης, σχολίασε τα ειδεχθή εγκλήματα που έχουν συγκλονίσει την κοινή γνώμη και μοιράστηκε στιγμές που έχουν χαραχτεί στη μνήμη του.

Ο Αναστάσιος Ντούγκας επίσης αποκάλυψε ότι δέχτηκε απειλές για τη ζωή του για υποθέσεις που επρόκειτο να αναλάβει. Επίσης, τόνισε ότι δεν θα βρισκόταν ποτέ στην ομάδα υπεράσπισης της Ρούλας Πισπιρίγκου επισημαίνοντας πως ως παρατηρητής της υπόθεσης, πριν καν εκείνη συλληφθεί, είχε καταλάβει πως πολλά πράγματα δεν κολλούσαν σε όλα αυτά που έλεγε. Μάλιστα, είπε στον Γρηγόρη πως ένα σημείο που ο ίδιος κατάλαβε πως κάτι δεν πάει καλά στην ιστορία ήταν όταν η Ρούλα ισχυρίστηκε ότι η Τζωρτζίνα δεν κατάλαβε τίποτα για τον θάνατο της μικρής Ίριδας ενώ κοιμόντουσαν δίπλα δίπλα.

Τέλος, μίλησε με συγκίνηση για το σωματείο «Φύλακας Άγγελος», που έχουν ιδρύσει με τη Ράνια Κωστάκη και τον Γιώργο Αγγελόπουλο και τον αγώνα που κάνουν για να βρίσκονται στο πλευρό κακοποιημένων παιδιών.

Δείτε το βίντεο με όσα είπε ο Αναστάσιος Ντούγκας στον Γρηγόρη Αρναούτογλου:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved