Showbiz

Κάτια Ταραμπάνκο: Τα πρώτα stories της μετά την είδηση του χωρισμού από τον Θοδωρή Κωνσταντόπουλο!

Gossip-tv Team

Το μεσημέρι της Παρασκευής 27 Μαΐου, η Κάτια Ταραμπάνκο έκανε τις πρώτες της αναρτήσεις στα social media, μετά την δημοσιοποίηση του χωρισμού της από τον πρώην σύντροφό της, Θοδωρή Κωνσταντόπουλο. 

Μπορεί μέχρι και πριν από λίγο καιρό να είχαμε δει τους δυο τους να πραγματοποιούν ακόμα και δημόσιες εμφανίσεις, ωστόσο πλέον η σχέση τους έχει ολοκληρωθεί και αποτελεί παρελθόν.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας Espresso, ο Θοδωρής Κωνσταντόπουλος επιβεβαίωσε τον χωρισμό του από το μοντέλο Κάτια Ταραμπάνκο, εξηγώντας μάλιστα δημόσια και τους λόγους που οδήγησαν στο γεγονός, μιας και ο ίδιος ένιωσε ιδιαίτερα ενοχλημένος. Μάλιστα, ο ίδιος είχε δηλώσει χαρακτηριστικά: «Εγώ, δε θα έβγαινα ποτέ να κάνω καμία δήλωση αν δε με πρόσβαλε η κίνηση. Το να δείξει αυτό το πράγμα και μετά να έχουμε… Το δαχτυλίδι της μαμάς μου δεν το δώρισα εγώ, το δώρισε ο πατέρας μου την επόμενη μέρα από τον θάνατο της μαμάς μου. Η μάνα μου έφυγε από τη ζωή 7 Σεπτέμβρη. Την είχε γνωρίσει η Κάτια, ήμασταν μαζί τότε οπότε για μένα η κίνηση αυτή ήταν πολύ σημαντική».

Μετά από την δημοσιοποίηση του χωρισμού της, η Κάτια Ταραμπάνκο δεν είχε σχολιάσει κάτι από όλα όσα είχαν ακουστεί, μιας και δεν είχε την ανάγκη να το κάνει. Ωστόσο, το μεσημέρι της Παρασκευής 27 Μαΐου, το νεαρό μοντέλο δημοσίευσε μια σειρά από stories στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, όπου χορεύει και τραγουδά, ενώ φαίνεται να είναι τρομερά ευδιάθετη.

Μάλιστα, η Κάτια Ταραμπάνκο ανέφερε χαρακτηριστικά: «Καλό ΠΣΚ, υγεία, αγάπη και χαμόγελα και όλα, παντού και πάντα, θα πηγαίνουν, θα είναι και θα πάνε καλά».

Δείτε τα βίντεο που δημοσίευσε παραπάνω

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved