Showbiz

Λένα Δροσάκη: Οι πρώτες δηλώσεις της μετά το επεισόδιο με τη σύζυγο του Φιλιππίδη στο δικαστήριο!

Gossip-tv Team

Τις πρώτες δηλώσεις της μετά το θερμό επεισόδιο που είχε με την Ελπίδα Νίνου, σύζυγο του Πέτρου Φιλιππίδη στο δικαστήριο χθες, έκανε η Λένα Δροσάκη

Η ηθοποιός η οποία είναι μία από τις ηθοποιούς που κατήγγειλαν τον ηθοποιό για βιασμό στο παρελθόν, χθες, στους διαδρόμους του δικαστηρίου όπου βρίσκονταν για τη διεξαγωγή της δίκης του Φιλιππίδη βρέθηκε τετ α τετ με τη σύζυγο και τον γιο του. Όλα ξεκίνησαν όταν Δροσάκη και Νίνου την ώρα ενός διαλείμματος είχαν σωματική επαφή, που η μία πλευρά χαρακτήρισε σκούντημα λόγω του συνωστισμού που επικρατούσε εκείνη την ώρα έξω από την αίθουσα, αλλά ο Δημήτρης Φιλιππίδης θέλησε να καταγγείλει στους φρουρούς που βρίσκονταν στο σημείο, υποστηρίζοντας πως η Δροσάκη κινήθηκε απειλητικά εναντίον της μητέρας του.

«Αυτή η κυρία έσπρωξε την μητέρα μου», είπε ο γιος του Πέτρου Φιλιππίδη υποδεικνύοντας τη Λένα Δροσάκη σε αστυνομικό γεγονός που ανάγκασε τους δικαστές να διακόψουν τη δίκη.

Η δίκη πράγματι διεκόπη λίγα λεπτά μετά τις 11 το πρωί χθες με τη Λένα Δροσάκη να υποστηρίζει ότι απλά περπατούσε στον διάδρομο και δε συνέβη κάτι τέτοιο. Να σημειωθεί ότι η Λένα Δροσάκη συνοδευόταν από τον σύζυγό της Αλέξανδρο Μπουρδούμη.

Η Λένα Δροσάκη με δηλώσεις της στην εκπομπή Χαμογέλα και πάλι ξεκαθάρισε από την πλευρά της:

«Με ρωτούν τι συνέβη έξω από την αίθουσα του δικαστηρίου. Τίποτε νέο ή διαφορετικό από αυτά που γίνονται εδώ και δύο μήνες μέσα και έξω από την αίθουσα του δικαστηρίου. Εκφοβισμοί, απειλές, τραμπουκισμοί, ειρωνεία και ηθική απαξίωση. Όλων εκείνων που καταγγέλλουν, όλων εκείνων που συμπαραστέκονται. Ένα δικαστήριο για όλους εμάς είναι μια ιερή διαδικασία.

Όλοι εμείς δε θα προβαίναμε σε πράξεις βίας, πόσο μάλλον στο πλαίσιο μιας επίπονης δικαστικής διαδικασίας, στη διάρκεια της οποίας προσπαθούμε να σταθούμε με αξιοπρέπεια. Οτιδήποτε άλλο αναφέρεται ή διαδίδεται από διάφορους, απλώς αποτελεί διαιώνιση του εκφοβισμού μας και ευτελισμού της προσωπικότητας όλων μας. Όσοι έχουν την παραμικρή αμφιβολία ας έρθουν να το διαπιστώσουν από μόνοι τους. Θα μας βρουν όλους εκεί».

Δείτε το βίντεο παραπάνω με όσα συνέβησαν χθες στη Δίκη Φιλιππίδη:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved