Showbiz

Κηδεία Δάκη: Μάκης Δελαπόρτας: «Πριν ένα μήνα μου ζήτησε να πάρω τα ρούχα και το αρχείο του»

Ράνια Θεοδωρακοπούλου

Κηδεία Δάκη: Ο Μάκης Δελαπόρτας δεν θα μπορούσε να λείπει από το τελευταίο "αντίο" στον καλό του φίλο, τον Δάκη

Ο αγαπημένος τραγουδιστής έφυγε από τη ζωή την Κυριακή (29/5) μετά από σκληρή μάχη με τον καρκίνο και όλοι όσοι τον αγάπησαν θέλησαν σήμερα να τον οδηγήσουν στην τελευταία του κατοικία.

Ο Δάκης ο οποίος με τη βελούδινη φωνή του "έντυσε" τις πιο νοσταλγικές στιγμές μας, ειδικά τις καλοκαιρινές, πάλευε τα τελευταία τέσσερα χρόνια με την ασθένειά του με μεγάλη αξιοπρέπεια και δύναμη ψυχής.

Ανάμεσα στους ανθρώπους που έζησαν αυτόν τον Γολγοθά του τραγουδιστή αλλά και πολλές μεγάλες στιγμές της καριέρας του, ήταν ένας πολύ καλός του φίλος, ο Μάκης Δελαπόρτας ο οποίος ήταν και από τους πρώτους που βρέθηκαν στο Νέο Κοιμητήριο Γλυφάδας για να παρίσταται στο τελευταίο "αντίο" στον Δάκη.

Μιλώντας στις κάμερες και τους δημοσιογράφους που είχαν συγκεντρωθεί, ο γνωστός ηθοποιός και συγγραφέας, έκανε και μία αποκάλυψη. Ο Δάκης, διαισθανόμενος ότι το τέλος πλησίαζε, περίπου έναν μήνα πριν του τηλεφώνησε και του ζήτησε να πάρει όλα τα ρούχα του αλλά και το προσωπικό του αρχείο, γνωρίζοντας πως μιλούσε στον πιο κατάλληλο άνθρωπο.

Ο Μάκης Δελαπόρτας, ο οποίος έχει γράψει τις βιογραφίες των μεγαλύτερων αστέρων του ελληνικού κινηματογράφου είναι σίγουρο ότι θα αξιοποιήσει καλύτερα από τον καθένα τόσο την υπέροχη γκαρνταρόμπα του Δάκη όσο και το αρχείο του που θα διαθέτει τα highlights από τις πιο σημαντικές στιγμές της λαμπερής καριέρας του.

Δείτε στο παραπάνω βίντεο τι δήλωσε ο Μάκης Δελαπόρτας:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved