Showbiz

Κηδεία Δάκη: Συγκινημένη η Λένα Αλκαίου εκφώνησε τον επικήδειο

Ράνια Θεοδωρακοπούλου

Κηδεία Δάκη: Συγκλονίζουν τα πλάνα των φίλων και συγγενών που οδήγησαν τον Δάκη στην «τελευταία» του κατοικία.

Ο τραγουδιστής έφυγε σε ηλικία 79 ετών παλεύοντας γενναία με τον καρκίνο. Στο πλευρό του στάθηκαν οι κοντινοί του άνθρωποι καθώς ο ίδιος δεν ήθελε να δοθεί δημοσιότητα στο θέμα της υγείας του προκειμένου όλοι να τον θυμούνται όπως ήταν.

Πλήθος κόσμου το πρωί της Τρίτης (31-05) στενοί του φίλοι τον «αποχαιρέτησαν» ενώ η Λένα Αλκαίου συγκινημένη, εκφώνησε τον επικήδειο.

Το τελευταίο αντίο στον Δάκη είπαν μεταξύ άλλων η Ελπίδα, ο Νίκος Αποστολόπουλος, η Σόφη Ζαννίνου, ο Κώστας Πρέκας, ο Μάκης Δελαπόρτας, ο Αργύρης και γιος του Άρης Παπαργυρόπουλος, η Έλλη Κοκκίνου, η Λένα Αλκαίου, ο Γιώργος Κατσαρός και ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου.

Η Λουκίλα Καρρέρ ήταν από τις πρώτες που βρέθηκαν στο νεκροταφείο με την ίδια να λέει με συγκίνηση: «Του έσφιγγα το χέρι, του είπα «αντίο», λίγες ώρες πριν «πετάξει». Ξέρεις ότι έρχεται αυτή η στιγμή αλλά την ώρα εκείνη που πρέπει να αποχαιρετήσεις τον καλύτερό σου φίλο, 34 χρόνια κολλητός μου, λυγίζεις. Όσο και να το έχεις επεξεργαστεί. Είμαι άυπνη τόσες νύχτες, ήρθα να του πω το τελευταίο αντίο στην αυγή του καλοκαιριού. Καλοκαίρια μας ταξίδευε, καλοκαίρι ταξίδεψε και εκείνος. Αυτό το καλοκαίρι σίγουρα θα είναι αλλιώτικο και φτωχότερο. Καλό ταξίδι στον αγαπημένο μας», είπε με πόνο και συνέχισε:

«Η ζωή μου τον έφερε στην πρώτη μου εκπομπή το 1988 και από τότε κολλήσαμε και δεν ξεκολλήσαμε ποτέ. Δεν μου είπε τίποτα αλλά μου έσφιξε το χέρι. Το τελευταίο του τραγούδι είναι το Μίμη κ αι είναι στο συρτάρι, δεν το βγάλαμε… Ατέλειωτα τηλεφωνήματα, αδερφή ψυχή μου».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved