Showbiz

Μαρίνα Ασλάνογλου: «Ήταν δύσκολη περίοδος, δεν ξέρω πώς άντλησα αυτή την δύναμη»

Gossip-tv Team

Στην εκπομπή Κυψέλη φιλοξενήθηκε η Μαρίνα Ασλάνογλου το μεσημέρι της Τετάρτης (1-06). Η ηθοποιός μίλησε μεταξύ άλλων για τις δυσκολίες που βίωσε κατά τη διάρκεια της προσπάθειας της να μείνει έγκυος και τόνισε πως με την πίστη και τη θέλησή της τα κατάφερε!

Πλέον είναι μια ευτυχισμένη μανούλα και απόλυτη προτεραιότητα είναι ο γιος της.

«Προσπάθησα τρεις φορές να μείνω έγκυος. Ήταν δύσκολη περίοδος, δεν ξέρω πώς άντλησα αυτή την δύναμη. Μπορεί να έχεις δίπλα σου φίλους και ανθρώπους που σε αγαπούν αλλά μόνη σου το περνάς αυτό. Ήταν τέτοια η θέληση μου και η πίστη μου σε αυτό που δεν το έβαλα κάτω. Έλεγα αν δεν γίνει τώρα θα γίνει μετά. Δεν μου είπαν ότι είναι ακατόρθωτο αλλά δύσκολο. Είπα θα προσπαθήσω και θα το κάνω. Δεν είναι εύκολος ο δρόμος, θέλει υπομονή, πίστη, αγάπη, δεν θέλει άγχος. Εγώ αγχώνομαι με το που ξυπνάω, δεν θα αγχωθώ με την εξωσωματική;

Πάντα με στηρίζει ο άντρας μου. Η θέληση μου με έκανε να το κάνω και δεύτερη φορά. Αυτό που έλεγα σε κοπέλες που μου έστελναν στα social media είναι ότι δεν πρέπει να απογοητεύονται ακόμη κι αν αποτύχει η πρώτη προσπάθεια. Δεν είναι όλα καθαρά και ίσια στη ζωή» εξομολογήθηκε η ηθοποιός.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved