Showbiz

Μίλτος Πασχαλίδης: Η μάχη με την κατάθλιψη, οι κόρες του, η τραπ και η θυσία του Βαγγέλη Γιακουμάκη

Gossip-tv Team

Ο Μίλτος Πασχαλίδης, σε μία εφ' όλης της ύλης συνέντευξη μίλησε στην εκπομπή Χαμογέλα και πάλι και τον Νίκο Συρίγο για όλα. 

Ο αγαπημένος τραγουδοποιός δηλώνει περήφανος κοριτσομπαμπάς για τις δύο κόρες του 13 και 2 ετών σήμερα και μάλιστα είπε πως νιώθει πλέον ότι είναι επαγγελματίας πατέρας και ερασιτέχνης τραγουδοποιός.

«Τα παιδιά δεν είναι δικά μας, είναι του εαυτού τους», τόνισε η Μίλτος Πασχαλίδης και συνέχισε αναφερόμενος στην κατάθλιψη που αντιμετώπιζε και όπως είπε ξεπέρασε μέσω ψυχοθεραπείας και βοήθειας από τους φίλους του.

Μαζί με τον Γιώργο Νταλάρα αφιέρωσαν ένα τραγούδι στη μνήμη του Βαγγέλη Γιακουμάκη για τον οποίο είπε χαρακτηριστικά: «Η θυσία του Βαγγέλη δεν πήγε στράφι, γιατί είμαστε εδώ, το θυμόμαστε και το κουβεντιάζουμε. Είμαστε εδώ και θα μιλάμε γι' αυτό, όπως θα μιλάμε για την Ελένη Τοπαλούδη, την Καρολάιν. Αυτό για τους δικούς τους ανθρώπους δεν απαλύνει τον πόνο, αλλά ένα λιθαράκι προς μία κατεύθυνση για κάποιους ανθρώπους να συνειδητοποιηθούν έχει μπει».

Αναφερόμενος στο μουσικό είδος της τραπ, ο Μίλτος Πασχαλίδης ήταν... καταπέλτης: «Το να μιλάς για πουτ@νες, για κόκες και μαύρα λεφτά εμένα δεν μου μοιάζει για τραγούδι».

Ο ίδιος δήλωσε πως νιώθει ότι είναι παλιομοδίτης μουσικός, που όμως τίποτα δεν θα τον εμπόδιζε να συνεργαστεί με καλλιτέχνες που ερμηνεύουν διαφορετικό μουσικό είδος, όπως η Άννα Βίσση, την οποία όπως είπε, θαυμάζει.

Όσο για τη δολοφονία του Άλκη Καμπανού, που είχε πέσει θύμα της οπαδικής βίας είπε: «Δεν πάει καλά ο κόσμος. Το έλλειμμα παιδείας αυτής της χώρας έχει καταντήσει τρομακτικό, με σοκάρει κάθε μέρα αυτό το πράγμα».

Δείτε το βίντεο με όσα είπε ο αγαπημένος τραγουδοποιός:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved