Showbiz

Τάνια Τσανακλίδου: «Δεν είμαι κομματόσκυλο. Εάν ενταχθείς σε ένα κόμμα δεν μπορείς να κρίνεις»

Gossip-tv Team

Η Τάνια Τσανακλίδου σε συνέντευξη που έδωσε στην εκπομπή Χαμογέλα και πάλι μίλησε για όλα, ξεκαθαρίζοντας αρχικά τον λόγο που δεν ασχολήθηκε με την πολιτική. 

Όπως είπε η αγαπημένη ερμηνεύτρια, την έχουν προσεγγίσει για να ασχοληθεί με την πολιτική όμως εκείνη πιστεύει πως: «Δεν είμαι κομματόσκυλο. Εάν ενταχθείς σε ένα κόμμα δεν μπορείς να κρίνεις, είσαι υποχρεωμένος να το βουλώσεις. Δεν θέλω να το βουλώνω, θέλω να μπορώ να μιλάω».

Ερωτώμενη για το #MeToo η Τάνια Τσανακλίδου είπε: «Πιστεύω ότι στα περισσότερα σπίτια υπάρχουν κακοποιητικές συμπεριφορές. Δεν πιστεύω ότι υπάρχει άνθρωπος που δεν έχει κακοποιηθεί. Με κάποιο τρόπο όλοι μας έχουμε υποστεί κακοποίηση».

Η αγαπημένη τραγουδίστρια αφού τόνισε πως ο χρόνος έφερε φθορές στη φωνή της αποκάλυψε ότι κάνει μαθήματα ορθοφωνίας. «Εάν δεν πάω νιώθω πως δεν έχω προετοιμαστεί σωστά για τη δουλειά μου».

Η Τάνια Τσανακλίδου συνέχισε λέγοντας για τη νέα γενιά καλλιτεχνών: «Η Νατάσα Μποφίλιου και η Ελεωνόρα Ζουγανέλης είναι καλύτερα καταρτισμένες από τη δική μας γενιά. Είναι πολύ ωραίο, έχουν περισσότερες γνώσεις από εμάς».

Δείτε τι άλλο αποκάλυψε η αγαπημένη ερμηνεύτρια στο παραπάνω βίντεο:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved