Showbiz

Η εξομολόγηση του Μαραντίνη: «Έπεσαν όλα μαζί. Γκρέμισα σχεδόν τα πάντα μέσα μου»

Gossip-tv Team

 Ο Θοδωρής Μαραντίνης βρέθηκε στον καναπέ του DOT και ήταν άκρως εξομολογητικός. 

Ο γνωστός τραγουδιστής και frontman των Onirama μίλησε για τη συμμετοχή του στο The Masked Singer και είπε χαρακτηριστικά:

«Έρχονται με ειδικό βανάκι, δεν μιλούν ούτε στον οδηγό, είναι καλυμμένοι με μάσκες και δεν ξεχωρίζουν από τα ρούχα τους».

Ο ίδιος συνέχισε λέγοντας: «Φέτος έχω μια άρνηση με την τηλεόραση, παρακολουθώ ελάχιστα».

Μιλώντας για τα παιδιά που έχει αποκτήσει με τη Σίσσυ Χρηστίδου, ο Θοδωρής Μαραντίνης τόνισε: «Ο μεγάλος μου γιος είναι 14. Έχουμε μπει στην εφηβεία. Είναι το απόλυτο κενό, δεν ξέρω τι να κάνω. Δημιουργείται αυτόματα χάος. Προσπαθώ όσο μπορώ να συζητάω μαζί του, από απόσταση να του δημιουργώ ένα δίχτυ ασφαλείας. Δεν το γλιτώνουμε με τίποτα να πάνε στον ψυχολόγο και να πούνε ο μπαμπάς μου αυτό. Θεωρώ ότι είναι μοιραίο το παιδί να έχει παράπονο από τον γονιό. Σκοπός είναι να έχει λίγα... Έχουμε εξηγήσει στα παιδιά μας ότι μπορεί να γραφτεί κάτι για εμάς... Αν κάνεις μια νέα σχέση το παιδί πρέπει να τη μάθει από εσένα και όχι από ένα εξώφυλλο... Έχω κάνει πολλή ψυχοθεραπεία. Ξεκίνησα όταν συνειδητοποίησα ότι θα γίνω πατέρας. Οι γονείς παίρνουν μια λευκή ψυχή και έχουν μια απίστευτη δύναμη πάνω σε αυτήν... Θεώρησα ότι είναι τεράστια ευθύνη και ότι οφείλω να λύσω τα προβλήματά μου για να μην τα μεταφέρω στα παιδιά. Δεν λέω ότι τα κατάφερα. Παράλληλα με μία ανησυχία ότι δεν ένιωθα γεμάτος, δεν ένιωθα ευτυχισμένος, δεν μπορούσα να χαρώ τη στιγμή.

Μετά ήρθε κορονοϊός, διαζύγιο, έπεσαν όλα μαζί.

Γκρέμισα σχεδόν τα πάντα μέσα μου και γύρω μου και τώρα αρχίζω να γίνομαι ο άνθρωπος που θα ήθελα να είμαι.

Δεν μηδενίζω τα πάντα από το παρελθόν μου αλλά κρατώντας επιλεκτικά κομμάτια από το παρελθόν προχωράω μπροστά» κατέληξε ο Θοδωρής Μαραντίνης.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved