Showbiz

Δέσποινα Βανδή – Μελίνα Νικολαΐδη: Η πιο συγκινητική στιγμή!Μαμά και κόρη τραγουδούν πρώτη φορά μαζί

Gossip-tv Team

H Δέσποινα Βανδή και ο Γιώργος Θεοφάνους ξεκίνησαν τις συναυλίες του από το Κατράκειο Θέατρο στην Νίκαια και στη μοναδική βραδιά ήταν και η κόρη της τραγουδίστριας, η Μελίνα Νικολαΐδη, η οποία ανέβηκε στο stage και την είδαμε πρώτη φορά να τραγουδά με την μαμά της!

Η 18χρονη Μελίνα Νικολαΐδη ανέβηκε στη σκηνή και τραγούδησε με την Δέσποινα Βανδή το «Αντικριστά».

«Το παιδί μου έχει υπέροχη φωνή. Στα ελληνικά δεν έχει δοκιμαστεί, ξέρεις όλα αυτά τα πιτσιρίκια από Ariana Grande και πάνω. Μου λέει όμως μαμά πόσο μου αρέσει ένα τραγούδι του κ. Θεοφάνους. Της είπα θες να το δοκιμάσουμε μαζί; Να έρθεις στο Κατράκειο; Παιδί μου» είπε χαρακτηριστικά η Δέσποινα Βανδή και η Μελίνα ερμήνευσε πρώτη φορά ένα υπέροχο τραγούδι με τη μαμά της on stage και το κοινό τις καταχειροκρότησε!

Πρόσφατα η τραγουδίστρια είχε πει: «Αν το παιδί μου που διαβάζει για τις εξετάσεις μου έλεγε «πάω να δω την Βανδή με τον Θεοφάνους», θα του έλεγα όχι. Με ψυχραιμία σκέφτομαι τον αποχωρισμό από την Μελίνα. Δεν θα βάλω φαγητά στην κατάψυξη; Η κόρη μου είναι πολύ δύσκολη στο φαγητό, ο γιος μου είναι ο μάγειρας του σπιτιού»!

Δείτε και το βίντεο που προβλήθηκε στην εκπομπή, Mega Καλημέρα!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved