Showbiz

Τανιμανίδης-Μπόμπα: Νοίκιασαν σπίτι στη Μύκονο για το καλοκαίρι κι ετοιμάζουν τη βάφτιση των διδύμων

Gossip-tv Team

Ο Σάκης Τανιμανίδης και η Χριστίνα Μπόμπα εδώ και λίγες μέρες έχουν εγκατασταθεί στη Μύκονο και εκεί θα... ξεκαλοκαιριάσουν, σύμφωνα με την εκπομπή Τι λες τώρα!

Το ζευγάρι απολαμβάνει τις πρώτες μέρες των διακοπών του στο αγαπημένο του νησί όπου έχουν νοικιάσει για ολόκληρη τη σεζόν σπίτι.

Δεν είναι καθόλου τυχαία η επιλογή της Μυκόνου από τους δυο τους αφού σύμφωνα με το ρεπορτάζ έχουν αρχίσει να κάνουν και τις πρώτες προετοιμασίες για τη βάφτιση των δίδυμων κοριτσιών τους.

Όπως έχουν αποκαλύψει οι ευτυχισμένοι γονείς, τα κοριτσάκια τους θα πάρουν τα ονόματα Φιλίππα και Αριάνα και μένει να μάθουμε περισσότερες λεπτομέρειες για τη διπλή βάφτιση.

Αυτό το τριήμερο πάντως, ο Σάκης Τανιμανίδης και η Χριστίνα Μπόμπα δείχνουν να περνούν όμορφα και μάλιστα ο φωτογραφικός φακός τούς απαθανάτισε χθες το βράδυ (11/6) σε βόλτα τους στα Ματογιάννια, πολύ νωρίτερα από άλλους celebrities καθώς είχαν τα μωρά τους στο σπίτι.

Στην παρέα τους ήταν φυσικά και η κουμπάρα τους Μαρίνα Βερνίκου η οποία επίσης διανύει περίοδο διακοπών μιας και πρόκειται για ένα από τα πιο αγαπημένα της νησιά.

Δείτε τι αποκαλύφθηκε στο παραπάνω βίντεο:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved