Showbiz

Μπόγδανος – Εξαρχοπούλου: Έκαναν το επόμενο βήμα στη σχέση τους

Gossip-tv Team

To επόμενο βήμα στη σχέση τους έκαναν ο Ηλίας Μπόγδανος και η Αλεξάνδρα Εξαρχοπούλου.

Το ζευγάρι απολαμβάνει τον έρωτά του και όπως αποκάλυψε ο πρώην παίκτης του Survivor, τον οποίο φέτος βλέπουμε στα backstage του X Factor, προχώρησαν στη συγκατοίκηση!

«Το πάμε σοβαρά με την Αλεξάνδρα. Την λατρεύω και με λατρεύει, είμαστε μαζί σε αυτό το ταξίδι, αλλά είναι νωρίς για να κάνουμε το επόμενο βήμα. Συγκατοικούμε ήδη μαζί και είναι όλα τέλεια. Όλα στην ώρα τους. Το νέο μου κομμάτι είναι αφιερωμένο στη σύντροφό μου γιατί θα είμαστε για πάντα μαζί», αποκάλυψε ο Ηλίας Μπόγδανος στην κάμερα της εκπομπής Happy Day.

Για τη γνωριμία τους, έχει πει κατά το παρελθόν πως:

«Πρώτη φορά είμαι τόσο ερωτευμένος! Αυτό που με έχει κερδίσει στην Αλεξάνδρα είναι το πόσο καθαρός άνθρωπος είναι. Η εξωτερική της ομορφιά δεν είναι τίποτα μπροστά στην ομορφιά της ψυχής της. Επίσης, αυτό που με κάνει να αισθάνομαι εκατό τοις εκατό σίγουρος για αυτή τη σχέση είναι ότι η Αλεξάνδρα με στήριξε και με στηρίζει. Δεν είναι και λίγο πράγμα να λείπω έξι μήνες στο Survivor, να διαβάζει δεξιά και αριστερά ότι κάτι τρέχει με την Καρολίνα (σ.σ. Καλύβα), να μην επηρεάζεται και να παραμένει στο πλευρό μου»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved