Showbiz

Ελένη Κοκκίδου: Η εξομολόγηση για τις απώλειες και την ανάγκη της να «πετάξει το ψυχοσωματικό βάρος»

Gossip-tv Team

Στην εκπομπή της Μάριον Μιχελιδάκη φιλοξενήθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης (16-06) η Ελένη Κοκκίδου.

Η αγαπημένη Βούλα από τη σειρά «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα» μίλησε μεταξύ άλλων για την αλλαγή στην εικόνα της, καθώς εδώ και περίπου δυο χρόνια έχει χάσει πάρα πολλά κιλά, αποκαλύπτοντας την ανάγκη της να «πετάξει το ψυχοσωματικό βάρος».

«Η ζωή κάνει κύκλους. Πέρασα ένα κύκλο δυσκολιών, απώλειες ανθρώπων της οικογένειάς μου και όλο αυτό με έκλεισε και με οδήγησε στο να καταφεύγω συναισθηματικά στους υδατάνθρακες. Κάποια στιγμή λοιπόν τελείωσε αυτός ο κύκλος κι ήθελα να επανέλθω στην παλιά Ελένη. Δεν το έχω καταφέρει ακόμα γιατί δυστυχώς η συνήθεια δύσκολα αλλάζει», είπε αρχικά η Ελένη Κοκκίδου και συνέχισε:

«Επειδή η ζωή μου είναι πολύ άναρχη χωρίς ωράρια, όλων των ηθοποιών δηλαδή… είναι δύσκολο να κρατάς μια σειρά. Ήταν ψυχική ανάγκη να πετάξω βάρος ψυχοσωματικό. Με βοήθησε η καραντίνα, που δεν είχα όλα αυτά τα τρεξίματα. Ο άνθρωπος είναι ικανός να καταφέρει πολλά πράγματα και σε αυτό τον οδηγεί η ανάγκη του. Υπάρχουν στερεότυπα. Εν τω μεταξύ εγώ δεν είμαι συγκεκριμένη ηθοποιός, έχω μεγάλη γκάμα… Είναι δύσκολο να με κατατάξουν αλλά επειδή υπάρχουν τα στερεότυπα σίγουρα επηρεάζει η εικόνα σου»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved