Showbiz

Στο εδώλιο ξανά του Εφετείου ο ντράμερ των Πυξ Λαξ για σεξουαλική κακοποίηση 6χρονης

Gossip-tv Team

Ενώπιον της δικαιοσύνης θα βρεθεί ξανά ο πρώην ντράμερ των Πυξ Λαξ καθώς ξεκινά η δίκη σε δεύτερο βαθμό για σεξουαλική κακοποίηση 6χρονου κοριτσιού.

Πρωτόδικα, ο 70χρονος μουσικός έχει καταδικαστεί σε κάθειρξη 12 ετών για την αποπλάνηση της ανήλικης και πλέον η υπόθεση θα κριθεί σε δεύτερο βαθμό.

Τότε, το δικαστήριο αποφάσισε ο κατηγορούμενος να αφεθεί ελεύθερος καθώς του χορήγησε αναστέλλουσα δύναμη στην έφεση με τον όρο της εμφάνισης δύο φορές τον μήνα στο ΑΤ της περιοχής που κατοικεί.

Όλα συνέβησαν πριν από εννέα χρόνια περίπου. Το κοριτσάκι μαζί με τους γονείς της παραθέριζαν σε περιοχή της ανατολικής Αττικής σε σπίτι δίπλα από αυτό που διατηρούσε ο κατηγορούμενος.

Την άνοιξη του 2013 το κορίτσι εκμυστηρεύτηκε στη μητέρα της όλα όσα της έκανε ο μουσικός όταν εκείνη επισκεπτόταν το σπίτι του. Οι γονείς έκαναν την καταγγελία στις αστυνομικές αρχές και το παιδί περιέγραψε αναλυτικά τις πράξεις για τις οποίες διώκεται ο κατηγορούμενος.

Μετά την αποκάλυψη της υπόθεσης, ο μουσικός βρέθηκε αντιμέτωπος και με νέες καταγγελίες σε βάρος του και πριν έναν μήνα κλήθηκε σε απολογία όπου καικαι προφυλακίστηκε για σειρά αδικημάτων που σχετίζονται με σεξουαλική κακοποίηση τεσσάρων άλλων ανηλίκων κοριτσιών.

Δείτε το απόσπασμα από το μεσημβρινό δελτίο ειδήσεων του Mega!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved