Showbiz

Φως στα αίτια θανάτου του Madclip: Το τελικό πόρισμα για το δυστύχημα με την Porche!

Gossip-tv Team

Φως στα αίτια θανάτου του γνωστού τράπερ MadClip έδωσε το πόρισμα για το δυστύχημα με την Porsche.

Όπως αποκάλυψε ο Παναγιώτης Μαδιάς, πραγματογνώμονας της οικογένειας του MadClip, ο οποίος μίλησε στην εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι!», ο θάνατος του αξέχαστου ράπερ οφείλεται σε απώλεια ελέγχου του αυτοκινήτου.

«Είναι πολλές οι εικασίες και οι υποθέσεις που υπάρχουν. Για 1.000 λόγους μπορεί να μας φύγει ένα αυτοκίνητο στην ευθεία» είπε ενώ συνέχισε τονίζοντας πως το παράδοξο από την αρχή της υπόθεσης ήταν το γεγονός ότι το αυτοκίνητο του Madclipo είχε πάρει κανονικά τη στροφή και έπειτα έχασε τον έλεγχο, στην ευθεία, πριν καταλήξει να συγκρουστεί στο δέντρο.

«Το αυτοκίνητο διέγραψε όλο το καμπυλόγραμμο τόξο της δεξιάς στροφής και έφυγε στην ευθεία. Αυτό μας προβλημάτισε από την αρχή, μήπως κάποιο όχημα είχε μπει μπροστά του, κάποιο ζώο , κάποιος άνθρωπος» είπε ο ίδιος και επεσήμανε πως ο δρόμος δεν ήταν ολισθηρός καθώς δεν υπήρχαν νερά πουθενά στο σημείο.

Επίσης επεσήμανε πως και τα λάστιχα του αυτοκινήτου, παρότι ήταν αγωνιστικά, ήταν σε καλή κατάσταση και ασφαλή για οδήγηση και σε κοινούς δρόμους.

Δείτε το βίντεο με όσα είπε στην εκπομπή ο πραγματογνώμονας:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved