Showbiz

MAD VMA 2022: Συγγνώμη από Light-Snik από σκηνής για όσα συνέβησαν! Γιουχαΐσματα από το κοινό

MAD VMA 2022: Συγγνώμη έσπευσε να ζητήσει από μικροφώνου ο Light λίγη ώρα μετά τα δύο περιστατικά στα οποία ενεπλάκη με τον Snik

Οι δύο γνωστοί τράπερς την ώρα που τραγουδούσε επί σκηνής η Τάμτα ήρθαν στα χέρια και σχεδόν αμέσως οι άντρες της ασφάλειας του χώρου έσπευσαν να τους απομακρύνουν για να αποφευχθούν τα χειρότερα.

Η εκδήλωση διακόπηκε για λίγα λεπτά με τον Θέμη Γεωργαντά να αναλαμβάνει το δύσκολο έργο να ηρεμήσει τα πνεύματα και να συνεχιστεί κανονικά η βραδιά.

Όμως κάτι τέτοιο δεν συνέβη αφού σχεδόν μισή ώρα αργότερα, Snik και Light που είχαν επιστρέψει στις θέσεις των VIP ξαναείχαν συμπλοκή με αποτέλεσμα να προκληθεί ξανά αναταραχή στο σημείο.

Η εκδήλωση διακόπηκε για ακόμα μία φορά και οι άμεσα εμπλεκόμενοι απομακρύνθηκαν ξανά ενώ η Έλενα Παπαρίζου που ήταν παρούσα και τις δύο φορές στα περιστατικά και έτυχε να τη χτυπήσουν πάνω στις συμπλοκές, τρομοκρατημένη αποχώρησε από τον χώρο με τους άντρες της ασφάλειας να την φυγαδεύουν από σκηνής.

Ακολούθησε ένα χάος μέχρι που ηρέμησαν ξανά τα πνεύματα και οι δύο τράπερς κλήθηκαν να βρεθούν στη σκηνή.

Πρώτα ο Light μετά το act του έσπευσε να ζητήσει "χίλια συγγνώμη" όπως είπε από το κοινό τονίζοντας πως είναι κατά τη βίας, όμως όπως έχει μάθει από μικρός, όταν του επιτίθενται, πρέπει να αμύνεται.

Σειρά είχε η... απολογία του Snik ο οποίος επανέλαβε πως δεν είναι ούτε εκείνος άνθρωπος της βίας και ειρωνεύτηκε τον Light επαναλαμβάνοντας πως και εκείνος αμυνόταν.

Δείτε το βίντεο με τις συγγνώμες των δύο τράπερς αλλά και το... γιουχάισμα που ακολούθησε από το κοινό:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved