Showbiz

Θανάσης Αλευρά: «Ο δάσκαλός μου δεν διάβασε την έκθεση γιατί δεν του άρεσε, ήταν πολύ συντηρητικός»

Gossip-tv Team

Ο Θανάσης Αλευράς βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή Στούντιο 4 και μίλησε για άγνωστες πτυχές της ζωής του αλλά και για μία περίεργη στιγμή της εφηβείας του που προφανώς τον έχει στιγματίσει. 

Ο αγαπημένος ηθοποιός αναφέρθηκε στον γάμο των γονιών του που έγινε όταν εκείνος ήταν ήδη στην έκτη δημοτικού:

«Ο πατέρας μου είχε έναν πρώτο γάμο, δεν είχαν τελειώσει τότε οι διαδικασίες, τα διαζύγια δεν έβγαιναν εύκολα. Βγήκε το διαζύγιο και μετά βαρέθηκαν. Ήμασταν ήδη οικογένεια, ήρθα κι εγώ…

Κάποια στιγμή λένε δεν το κάνουμε; Αλλά εγώ ήμουν πια έκτη δημοτικού. Φόρεσα γραβάτα πρώτη φορά. Σε αυτή τη φωτογραφία που έχουν όλα τα ζευγάρια είμαι κι εγώ. Νόμιζα αρχικά ότι ήταν δικό μου το event και στενοχωρήθηκα που δεν μου έφεραν δώρο.

Μετά κατάλαβα ότι αυτό ήταν και λίγο μπροστά για την εποχή. Ο καθένας η πρώτη εικόνα που έχει για τον κόσμο, η πρώτη ανάγνωση, είναι το σπίτι του» διηγήθηκε αρχικά ο Θανάσης Αλευράς και συνέχισε λέγοντας πως λόγω συντηρητισμού εκείνη την εποχή δεν διάβασε την έκθεση μέσα στην τάξη γιατί ήταν πολύ... προχωρημένο δύο άνθρωποι να παντρεύονται πολλά χρόνια αφότου έχει έρθει το παιδί τους στον κόσμο.

Ο Θανάσης Αλευράς συνέχισε λέγοντας: «Ο δάσκαλός μου δεν διάβασε την έκθεση γιατί δεν του άρεσε, ήταν πολύ συντηρητικός. Η έκθεση ήταν πώς θα περάσουμε το καλοκαίρι, πώς φανταζόμαστε το γυμνάσιο κλπ. Κι εγώ είχα μείνει στο γεγονός ότι έχουμε ετοιμασίες γιατί παντρεύεται η μαμά με τον μπαμπά. Για έναν ψάλτη του 1989 πολύ συντηρητικό αλλά υπέροχο δάσκαλο, δεν ήθελε να τη διαβάσει και να την ακούσουν τα άλλα παιδιά μη σοκαριστούν».

Δείτε το βίντεο με την εξομολόγηση του Θανάση Αλευρά:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved