Showbiz

Αλέξης Κούγιας: «Ο Θέμης Αδαμαντίδης και για τις δύο κυρίες είναι χρυσοτόκος όρνιθα»

Gossip-tv Team

Ο Αλέξης Κούγιας, μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Mega χαρακτήρισε θύμα τον Θέμη Αδαμαντίδη μετά τη μήνυση για ξυλοδαρμό που έκανε εις βάρος του η πρώην σύντροφός του Βαρβάρα Κίρκη

Ο γνωστός ποινικολόγος τόνισε πως ο τραγουδιστής είναι το θύμα της υπόθεσης και ότι οι πρώην σύντροφοί του τον εκμεταλλεύονταν.

Όπως τόνισε, ο εντολέας του Θέμης Αδαμαντίδης αρνείται πως υπήρξε ξυλοδαρμός, την ίδια ώρα που η καταγγέλουσα ισχυρίζεται ότι υπάρχει βίντεο που το αποδεικνύει. Ο Αλέξης Κούγιας σχολίασε για το θέμα:

«Άκουσα το πρωτοφανές, ότι η δεύτερη κυρία έδινε χρήματα στην πρώτη. Από που, τι εργασία κάνει και κερδίζει χρήματα; Ο Θέμης Αδαμαντίδης και για τις δύο κυρίες είναι χρυσοτόκος όρνιθα».

Ο ίδιος συνέχισε λέγοντας: «Υπάρχει ένα είδος γυναικών που δεν είναι σαν τις γυναίκες τις περήφανες, που έχουν τη δουλειά και την αξιοπρέπειά τους και επιλέγουν έναν άντρα να είναι ο σύντροφός τους. Ορισμένες από τις γυναίκες αυτές επιλέγουν ανθρώπους με ιδιαίτερες ευαισθησίες, όπως ο κύριος Αδαμαντίδης, με πάρα πολλά χρήματα και νομίζουν ότι μπορούν με αυτό τον τρόπο να γίνουν ταμίες των συγκεκριμένων ανθρώπων... Ο καθένας καταλαβαίνει ποιος από τις δύο πλευρές είναι το θύμα και ποιος ο δράστης», σχολίασε.

Ο Αλέξης Κούγιας επίσης επεσήμανε πως ο Θέμης Αδαμαντίδης έχει πέσει κατ’ επανάληψη θύμα εκμετάλλευσης, ενώ ισχυρίζεται πως η πρώην σύντροφος του τραγουδιστή του έκανε μήνυση για να τον εκβιάσει.

Και κατέληξε: «Ο Θέμης Αδαμαντίδης δεν είναι άνθρωπος να οδηγήσει τη σύντροφό του στα δικαστήρια. Ο κος Αδαμαντίδης είναι άντρας στην κυριολεξία. Ακόμη κι αν έπεσε θύμα κλοπής, όπως έχει πέσει και στο παρελθόν από την συγκεκριμένη κυρία, δεν θα πήγαινε ποτέ στην αστυνομία ή να έρθει στον Αλέξη Κούγια για να κάνει μήνυση. Έχει μάθει να δίνει στη ζωή, είναι δοτικός. Υπάρχουν γυναίκες που έχουν την άποψη πως όταν κάνουν παιδιά με κάποιον, έστω και όταν μεγαλώσουν τα παιδιά, θα πρέπει να τις συντηρεί εφ’ όρου ζωής».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved