Showbiz

Χρήστος Βασιλόπουλος: Τα τρυφερά λόγια για τον γιο του και η αγάπη του για την Ελλάδα

Gossip-tv Team

Ο Χρήστος Βασιλόπουλος βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή Χαμογέλα Και Πάλι και μίλησε για τον πιο όμορφο ρόλο της ζωής του, αυτόν του πατέρα για τον γιο του τον οποίο βάφτισαν πρόσφατα Απόλλωνα. 

Ο γνωστός ηθοποιός ο οποίος ζει παραπάνω από μία δεκαετία στις Ηνωμένες Πολιτείες και έχει δημιουργήσει εκεί την οικογένειά της με τη σύντροφό του Σάρα, παραδέχτηκε ότι: «Είναι πολύ δύσκολο να υπάρχουν κάποιοι παράγοντες που θα πρέπει να συμβούν στο ίδιο σημείο και να έχεις και τύχη».

Όταν ρωτήθηκε αν σκοπεύει να παραμείνει εκεί ή να επιστρέψει στην Ελλάδα, ο Χρίστος Βασιλόπουλος αποκάλυψε: «Προς το παρόν δεν σκοπεύω να γυρίσω στην Ελλάδα, θέλω να γυρίσω όμως».

Επίσης τόνισε ότι δεν έχει νιώσει ποτέ ρατσισμό στην Αμερική επειδή είναι Έλληνας αλλά το αντίθετο. Η στιγμή που το πρόσωπό του γλύκανε και είχε μόνο τρυφερά λόγια να πει ήταν όταν του ζήτησαν να μιλήσει για τον μονάκριβο γιο του που είναι πλέον δύο ετών:

«Θέλω να είμαι συνέχεια εκεί, αφιερώνω χρόνο και αγάπη στο παιδί μου και πιστεύω αυτό χρειάζεται ένα παιδί. Είναι ένας δρόμος που σε βγάζει από αυτά που ήξερες οπότε δεν υπάρχεις πια εσύ» είπε μεταξύ άλλων ο ηθοποιός.

Δείτε το βίντεο παραπάνω με τις δηλώσεις του:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved