Showbiz

Δέσποινα Βανδή: Ταξίδεψε στη Νέα Υόρκη και είναι πιο λαμπερή από ποτέ- Αυτός είναι ο λόγος!

Gossip-tv Team

Τα τελευταία εικοσιτετράωρα, η Δέσποινα Βανδή βρίσκεται στην Αμερική, μιας και χρειάστηκε να ταξιδέψει μέχρι την Νέα Υόρκη για επαγγελματικούς λόγους. 

Είναι μια από τις πιο αγαπημένες τραγουδίστριες, την οποία και το μουσικό κοινό έχει αγαπήσει ιδιαίτερα τα τελευταία χρόνια και την στηρίζει σε κάθε νέο της βήμα.

Η Δέσποινα Βανδή τις τελευταίες ημέρες βρίσκεται στη Νέα Υόρκη, με την ίδια να μην αποκαλύπτει σε πρώτο χρόνο τον λόγο του ταξιδιού της. Η όμορφη τραγουδίστρια φόρεσε τα πιο ιδιαίτερα outfit της και βγήκε στους δρόμους της Νέας Υόρκης και από τις φωτογραφίες της αντιληφθήκαμε το πόσο πολύ το απολαμβάνει και το πόσο λαμπερή είναι.

Σύμφωνα με τηλεοπτικό ρεπορτάζ της εκπομπής "Μega Σαββατοκύριακο", η τραγουδίστρια βρέθηκε εκεί για μια συναυλία την τελευταία μέρα της Κληρικολαϊκής Συνέλευσης, το συνέδριο που μαζεύονται όλοι οι ιερείς από όλη την Αμερική και τους πιστούς.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η Δέσποινα Βανδή αποθεώθηκε από την ομογένεια, ενώ ήταν η πρώτη φορά στην τόσο μεγάλη καριέρα της τραγουδίστριας που η ίδια τραγούδησε μπροστά σε τόσους ιερείς.

Δείτε το σχετικό βίντεο παραπάνω

Δείτε στην παρακάτω gallery τις φωτογραφίες που δημοσίευσε:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved