Showbiz

Στέφανος Κορκολής: Αποκάλυψε την άγνωστη ιστορία πίσω από την μεγάλη του επιτυχία «Αγάπη παράξενη»

Gossip-tv Team

Μετά τις μεγαλειώδεις sold out εμφανίσεις του στο Παλλάς, ο Στέφανος Κορκολής έρχεται απόψε στο Θέατρο Άλσος για μια μοναδική συναυλία. 

Με αφορμή αυτή την μοναδική συναυλία, ο Στέφανος Κορκολής νωρίς το πρωί της Δευτέρας (11-07) μίλησε στη νέα εκπομπή του Alpha, Alpha Τώρα και μεταξύ άλλων αποκάλυψε την άγνωστη ιστορία πίσω από την μεγάλη του επιτυχία «Αγάπη παράξενη»

«Το τραγούδι Αγάπη Παράξενη γράφτηκε εντελώς τυχαία! Όπως και τα περισσότερα τραγούδια, θα πω, τυχαία γράφονται αλλά αυτό θέλει μια μεγάλη ανάλυση για να το πούμε. Για το συγκεκριμένο με είχε στείλει η μητέρα μου πριν πάρα πολλά χρόνια να ψάξω κάτι να της φέρω από την τσάντα της. Όπως έψαχνα, λοιπόν, βρήκα ένα χαρτί και διάβασα έναν στίχο με τον γραφικό χαρακτήρα της μητέρας μου. Τη ρώτησα τι είναι αυτό, με ρώτησε γιατί το άνοιξα και ήταν λογικό. Εγώ όμως δεν έδωσα σημασία στην ευγενική παρατήρηση, πήγα στο πιάνο και όπως το διάβασα έγραψα το τραγούδι», είπε και συνέχισε:

«Ήταν αυτό το τραγούδι το οποίο ακόμα ακούγεται και ο κόσμος το έχει χαίρεται και το τραγουδάμε. Μια πολύ τρυφερή ιστορία θα έλεγα», τόνισε.

Δες το απόσπασμα

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved