Showbiz

Κοντοβά: Επικό βίντεο με την μικρή Ada! Φεύγουν για διακοπές και ζητάει τη νονά της, Σίσσυ Χρηστίδου

Gossip-tv Team

Το πιο όμορφο καλοκαίρι της ζωή της ζει η Χριστίνα Κοντοβά με την κόρη της, Ada.

Με τον Τζώνη Καλημέρη, έχουν δημιουργήσει μια υπέροχη οικογένεια, με την μικρή τους κόρη να είναι η απόλυτη προτεραιότητά τους και να μην μπορούν να φύγουν στιγμή από δίπλα της.

Μπορεί όλο το προηγούμενο διάστημα να έκαναν μικρές κοντινές αποδράσεις αφού είχαν τη βάφτιση της μικρής, ωστόσο σήμερα ξεκίνησαν και επίσημα τις καλοκαιρινές τους διακοπές.

Η σχεδιάστρια μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους σχετικές φωτογραφίες κατά την αναχώρησή τους από το αεροδρόμιο χωρίς να αποκαλύπτει τον προορισμό τους, ωστόσο το βίντεο που έγινε viral ήταν αυτό με την μικρή Ada να αποζητά τη νονά της, Σίσσυ Χρηστίδου!

«Μας έστειλε ο @george_kostopoulos τις φωτογραφίες και τα δάκρυα δεν σταματάν να τρέχουν… Το παραμύθι αυτό πήρε σάρκα και οστά ζωντανεύοντας όλα τα όνειρα της @ckontova μου… Σας ευχαριστούμε όλους… Johnny & Christina αν πω ότι σας αγαπώ, τι θα μου μείνει άραγε στην Ada να πω… Οι λέξεις φτωχές..Θα μαι πάντα εδώ.. », είχε γράψει η παρουσιάστρια ανεβάζοντας φωτογραφίες από το μυστήριο της βάφτισης.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved